Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zdravotní vyšetření - posudková komise

Zdravím! Absolvoval jsem zdravotni vysetreni naboru pro Stredocesky kraj. Behem celeho kolecka, kdyz to reknu jednoduse semnou zadny doktor nemel zadny problem. Pani doktorka se vubec nechytala toho, ze mi moje obvodacka napsala do papiru "alergicka ryma" (a nic vic) .. byt zadne projevy alergie nemam a nasli mi ji snad v 8me tride (nyni je mi takrka 26 let). Ti, co jiz zkusenosti maji, nevite jak moc je prisna, ci stezejni pro zhodnoceni zdravotniho stavu komise? Ci jak dlouho to muze trvat? Na zdravotkach nas bylo pouze 8 (z puvodnich 28mi, co se ucastnili psychotestu )
SKANDI :: Datum založení: 30. 07. 2014 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SKANDI 07:25:58 31. 07. 2014
default.png
Díky za reakci ;) Predpokladam ze jsi jim sdelil, ze problemy nemas a doktora nenavstevujes. Jak moc se vyptavali pripadne jak jeste dlouho trvalo, nez jsi se dozvedel, ze jsi/nejsi prijat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BUBENICZEK 21:49:58 30. 07. 2014
bubeniczek.jpg
U mě se toho chytli, když mi pak během čekání volali asi po týdnu a ptali se mě, jestli chodím na alergologii a nebo jak je to závažný atd

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio