Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Odznak služby pořádkové policie (REDAKCE)

Odznak služby pořádkové policie
Policie se vrací k prvorepublikovým tradicím
Foto: Bohuslav Kubeš

V posledních letech dochází u policie k pozvolnému připomínání a vyzdvihování tradic, které jakoby se – například ve srovnání s armádou – z policejního sboru pomalu vytratily. Po rozmachu domovenek či vzniku čestných jednotek do sbírky přibyl další kousek, jenž má připomenout bohatou historii prosazování práva v Českých zemích.

Autor: Bohuslav Kubeš
Publikováno: 01. 09. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 13:09:08 07. 09. 2014
default.png
BROKAR [2014-09-07 11:54:44]: Když se koukneš na intranet, forum policejního prezidia, pořádková policie tak tam najdeš kontakt u koho přesně si je můžeš doobjednat

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BROKAR 11:54:44 07. 09. 2014
default.png
Propásl jsem objednávání tohoto odznaku, dá se ještě někde sehnat?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:01:37 03. 09. 2014
default.png
Už by ty prvorepublikové tradice v Policii ČR plně převážily a policie začala podle nich makat. Pak se přestaneme my zapráskaní civilisti bát.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio