Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přestup od VS ČR k PČR

Zdravím Chtěl bych se zeptat jak je to s převelením od VS ČR k PČR. U VS ČR jsem již přes 2 roky a chtěl bych přejít k PČR. Zajímalo by mě co všechno musím podstoupit abych se k PČR dostal. Zajímalo by mě hlavně jak je to se školou pro policisti. Jestli musím na rok jako každý nastupující policista a nebo bych to měl na kratší dobu vzhledem k tomu, že jsem už nějakou dobu u vězenské služby a dělal jsem školu u nich. Fyzické testy, psychotesty a zdravotní předpokládám, že budu dělat znovu podle měřítek PČR. Dále bych se chtěl zeptat jaké je po dobu kdy školy finanční ohodnocení policisty a jak škola probíhá. Jestli vcelku nebo nějakým jiným způsobem. Moc děkuji za odpovědi. Jakub
KUBINCAK :: Datum založení: 27. 09. 2014 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUTOFORDER 13:00:23 01. 05. 2018
default.png
Při přechodu z jednoho BS do druhého se dělá jen psychologické vyšetření. To neplatí, když nemáš platné osvědčení o fyzické zdatnosti a zdravotní posudek na místo, kde se hlásíš. Například nově zastávané místo požaduje 2. skupinu fyzické zdatnosti a ty máš 3. skupinu a zdravotní způsobilost má být sloupec II. a ty máš sloupec III. Psychotesty se dělají vždy kvůli nuancím mezi sbory.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu STRANIX 07:02:12 01. 05. 2018
default.png
Co jsem slyšel, tak v 6. TT jsou např. všichni řadoví u Hradní policie. Na prohlížení kabelek mu zkušenosti od VS budou bohatě dostačovat..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 09:29:49 30. 04. 2018
default.png
bude to ode mne sice silně mimo proud hlavní myšlenky, ale nedá mi to abych nepoznamenal, že případní budoucí kolegové budou určitě šťastní, až je doplní v 6TT člověk policejní praxí nepolíbený, obzváště ti, co na to 6TT marně čekají ....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BUROS 08:10:39 30. 04. 2018
default.png
JERSEY27 [2018-04-24 09:44:59]: Dotaz - pokud tedy přecházíš od jednoho sboru k druhému, musíš dělat psychotesty u daného sboru?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERSEY27 09:44:59 24. 04. 2018
default.png
Zdravím chci se zeptat, jestli se něco nezměnilo. Jsem rok u VSČR, 3TT dnes jsem byl se zeptat na personálním pčr. Mám VŠ a bylo mi řečeno že 6TT nebude problém přes výběrko, tak proč toho nevyužít. Teď se už údajně neřeší praxe a ZOP u PČR absolvovat stejně musím tak či onak. Řešili jsme jak napsat převod(znovupřijetí). Psychotesty musím absolvovat to je jasné, ale co zbytek? Fyzické, zdravotní? Musím jet na kemp jako ostatní, když mam fyz. pro letošní rok splněné a zdravotní mi platí ještě jeden rok? Díky za odpověď zkušených, co si tím prošli.

Jde mi hlavně o výběrové řízení, pokud nemám ještě dobu neurčitou a mám VŠ. Jestli to vše musím absolvovat.

Kolega, který přestupoval po 5 letech od VSČR k PČR to řešit nemusí, vypsalo se řízení a vzali ho rovnou po domluvě s vedoucím OOP.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PETULLA 20:49:03 05. 10. 2014
default.png
Ahoj Kubo! Jo, resila jsem vice mene to samy. Jestli mas u PCR nalezenej flicek, pak je to ok. Cekaj te pouze psychotesty. Teda v pripade, se mas fyzicky pro tento rok splneny u VS, jinak je budes delat taky. Jestli flek najitej nemas, pak nepocitej, ze ti trida zustane. A co se tyce skoly, s tou pocitej v kazdym pripade. Momentalne je rok. Jediny pozitivni je, ze pokud uz mas po sluz.zkousce po 3 letech, u PCR ji uz nedelas.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 20:41:08 27. 09. 2014
default.png
Jestli máš VŠ, přihlaš se do výběrka. Pak toho řešíš méně ;-) Pokud teda vyhraješ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 09:55:11 27. 09. 2014
default.png
Ahoj, jsem jen od CS ale přestup mezi sbory je stejný. V první řadě je dobré kontaktovat svého budoucího nadřízeného a domluvit se s ním a určitě se i domluv se svým stávajícím nadřízeným. Jinak žádost se pak podává na formuláři o zařazení na SM (stejná hodnost nebo jiná hodnost) jen tam napíšeš jiný BS. Při přestupu mezi sbory se dělají psychotesty, to nařizuje vyhláška. Ostatní testy se dělají jen kdyby jsi nastupoval na nějaké speciální místo (např. k ZJ). Jak je to teď se školou u PČR přesně nevim ale myslím že budeš muset na celý rok. Jinak na škole budeš v tt do jaké nastoupíš, ne jako nováčkové ve 2tt. Jen nebudeš mít směnnost a je nižší rizikáč. To jak škola probíhá je nyní hojně popsáno zde na foru ve vzdělávání. Jinak je vcelku, není po částech jako u VS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio