Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Fyzické testy 2014 + zbytek

Zdravím, řekl jsem si, že také přidám svou troškou do mlýna. Snad nevyvolám zbytečnou diskuzi a dohady, jako ve většině příspěvku tady a poslouží to jako aktualizovaný informační kanál. Letos na začátku roku, jsem si podal přihlášku k PČR. Přijímací řízení se mnou bylo zahájeno až po delší odmlce a to 11. 9. 2014 (Moravskoslezský kraj). Fyzické testy - konkrétně ve F-M jsou docela přísné. Bojaři byli borci, ale měl jsem pocit, že nás chtějí vytřídit už na Fyz. testech :D (Neměl jsem nic proti). Kdo nejel poctivě, měl v podstatě domalováno. Moje příprava na Fyzické byla nulová, počítal jsem s tím, že jsem odjakživa sportovec a nebudu mít problém.(Nepodceňujte přípravu :D) -člunkový běh (9,35s) -Kliky (38) -Celometrický (34) -Kámen úrazu běh 1km (3min a 5x s)- Málem sem tam nechal plíce :D Na co jsem chtěl upozornit nebo Vás budoucí adepty spíš varovat. Kdo si myslí, že to odrbe, plete se. Fyz. už jsou teď dost osekané a Bojařům se to nelíbí a dávají to znát. Před cvičením v šatně se tam dva borci bavili o svých výkonech 80kliků apod. Jakmile jim Bojař dal ruku pod hruď, jejich chvástací výsledky se najednou daly dělit 2ma i 4ma. Na psychotesty, jsem byl pozván do Ostravy 14.11.2014. Už při příchodu mě zarazilo, že jsme tam byli jen dva. A po inteligenčním testu jsem zůstal sám. Nicméně na psychotesty se nepřipravujte, nestresujte a jděte tam hlavně odpočatí nic víc. Jediné co si zopakujte je Matematika, řekl bych 7. třída. Já na tom málem vyletěl. Opravdu mě to v testech překvapilo stejně jako čeština. Průběh: -Inteligenční test (Logika, Matematika, Čeština, Prostorová představivost, IQ test, Rychlostní test a Paměťový test). Trvá to celé zhruba asi 2 hodiny, kdo to nezvládne, jde domů, kdo ano, pokračuje dále ke zbytku psychotestů. -Osobnostní test (Testy již zaměřené přímo na Vás, dostanete zhruba 8 různých testů. (První jsem dostal test, kde bylo asi 300otázek zaměřených přímo na mě, pak jsem kreslil obrázek :D dali se to tak vůbec nazvat a pak zbytek testů, které byly kratší, ale zato více vyčerpávající. -Pohovor s psychologem (Není se čeho bát, buďte upřímní, zbytečně si nenadbíhejte a nejste-li dobrý řečník a politik :D radši se vždy zamyslete, popřípadě zapojujte psychologa do konverzace). Rada na závěr. Nenechte se vyvést z míry, bude Vás zkoušet :). Snažte se být neutrální a připravte se na otázky jakéhokoli kalibru. Na konci psychologického vyšetření, Vás pravděpodobně informuje o svém rozhodnutí nebo Vám do 14 dnů, přijde písemné oznámení. Třeba stejně jako mě, že jste osobnostně způsobilý/á. Mahalo
IZZY :: Datum založení: 21. 10. 2014 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu IZZY 17:34:24 21. 10. 2014
izzy.jpg
DAJJ [2014-10-21 15:59:12]:
Kritéria, byla oficiální. Taková, jaká je najdeš na webu: policie.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 15:59:12 21. 10. 2014
Dajj.jpg
IZZY [2014-10-21 15:31:47]: kriteria pro splneni fyz. testu jsi mel stejne,jak jsou uvedene na strankach PCR a nebo uz i bojari z MS neoficialne zvysili latku?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 15:31:47 21. 10. 2014
izzy.jpg
LESCA [2014-10-21 14:54:56]:
Nic těžkého, jde jen o to, aby vytřídili úplné blbce. (Můj názor), nejsem nikterak dobrý v matematice, ale jednalo se jen o základy - sčítání, odčítání, násobení, dělení, mocniny, odmocniny, zlomky, číselné řady atd. Zaskočilo mě to ne obtížností, ale časovým limitem a především mou blbostí a leností vše počítat na kalkulačce, kterou samozřejmě, nebudeš mít k dispozici. :) Zbytek už byla spíš logika. Jak říkám, netřeba se toho bát ani se připravovat, jen oprášit Matematiku. Mít na to více času, tak bych tim proplul jak ryba. Jinak na psycha se nepřipravíš. (Buď na to máš nebo ne) - stejně to pozná.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LESCA 14:54:56 21. 10. 2014
default.png
Prosím tě, můžeš být konkrétnější s tou matematikou, co konkrétně tam třeba bylo za příklady(otázky), co tě na tom překvapily. Celkem by mě to zajímalo, nejsi totiž první, koho matematika v psychologických testech dost načapala. Díky za odpověď

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio