Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zaměstnanci GIBS měli odposlouchávané telefony (REDAKCE)

Zaměstnanci GIBS měli odposlouchávané telefony
Bývalá Inspekce PČR, z níž vznikla GIBS
Foto: ilustrační

Desítky zaměstnanců Generální inspekce bezpečnostních sborů (GIBS) měly ve svých telefonech nainstalovaný software, který umožňoval odposlouchávání telefonátů i okolí, sledování polohy i stahování dat. To vše, aniž by o tom "giboni" věděli.

Autor: redakce
Publikováno: 08. 12. 2014
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 22:56:35 22. 10. 2015
dax.jpg
HAMMER [2015-10-22 12:38:45]:
Soudruhu majore, henten zázrak spatřujem v ironickém pousmání nad obrpodvodem soudruha agenta Havla a jeho tlupy udatných rytířů z gangu "Disident Dollar-Marka" nad kterým většina zpitomělých podaných jásala, jako by Ježíš sestoupil s nebes....ha ha

Ještě bych k Vašemu popsanému hodnocení toho zázraku přidal perspektivní vidinu EU kvoty min.10člené rodinky Bubon-Salámů ve své mancardě každému rodilému čehůnovi. A bude celý zázrak doveden k dokonalosti. Soudruhu majore a potom se teprve vrazi z Wall streetu budou klepat strachy...ha ha

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 12:38:45 22. 10. 2015
default.png
DAX [2015-10-22 00:32:51]: Móžete mi prezradit, Kefalín, čo takého vám ide na mysl mysli pod hen tým slovom: zázrak? Kde něco takového spatřujete? :D :D

Zlaté živnostenčení, zlaté shánění kunčoftů, zlatá práce od nevidím do nevidím proti tomu .. nebudu urážet bordel ... jménem PČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAX 00:32:51 22. 10. 2015
dax.jpg
VILCACORA [2015-10-21 08:09:54]:
V podstatě nic nového pod sluncem. Pouze další střípek do mozaiky polistopadového zázraku....

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 11:10:55 21. 10. 2015
default.png
VILCACORA [2015-10-21 08:09:54]: Jak to pokračovalo dál ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VILCACORA 08:09:54 21. 10. 2015
default.png
Dobrý den,

o odposleších vůbec nic nevím.Vím pouze to, co se dělo s mými záležitosti trestné činnosti V.Husáka s mými záležitosmi armády ČR,Vkády ČR.Jeho činnosti byly neobvykle sprosté,obscénní a směřující k likvidaci člověka,který mu přinesl informaci o jeho konci policejnho prezidenta ČR ve vztahu k BIS,která poškozovala i mojí osobu.Od začátku našich vztahů s Policejním prezidiem v Praze mě zneužíval,vydíral a elektronickou kriminalitou poškozoval a zničil jakékoliv sociíální a profesionální postavení,aniž by od roku 2007 dodnes vyřešil cokoliv z mých věcí, včetně toho jak se ze stautus dokonale zdravého čověka dostala do invalidního důchodu ,který získával i svými podvody na příslušných úřadech ČR.Souběžně s tím mě zneužíval jako vysoce specializovaného odborníka na elitní policejní práci ve věcech vojenských zájmů cizích států a neoprávněné i finanční benefity například Národního kontaktního nbodu pro terorosimus.Připoměla bych, že když odejit policejní prezident Lessy,nabídnul mi manželství, když - to já vlastně nevím,co po mě chtěl,aby se pravděpodobně dostla na jeho místo.Kde byla Gnereální insapekce bezpečnbostnch sborů ČR ikdyby se toi netýkalo jeho policejní kurvy,jak mě také ozunačoval,ale zejména prezdientů Polska,Spojených států amerických i vojenských záležitostí Ruska.Kde byla GIBS,když mě kvůli člence komise pro GIBS Janě černochové v trestných věcech plk.Martina červíčka elektronickými útoky a kybyekriminalitou zbavoval i pracovnío místa pro postižené,zatímco mě roky vydíral služebními poměry Policie ČR a inkasoval spolu se svými kolegy pravděpodobně vysoké částky za vojenské,teroristické a kriminalistické příběhy Vašich zaměstnanců,za které mi poděkoval zinscenovaným řízením ve věcech Smolenska a svého sexu a svých vztahů s tiskovou mluvčí Cizinecké Policie ČR.Tedy já ty chudáky z GIBS asi vůbec nelituji,protože co j sem s Vámi a s nimi zažila jako budoucí zaměstnanec /řadu Vlády ČR,kterým i pro toto jednání nikdy nebudu a pro které když vidím policistu,tak se mi bohužel obrací žaludek naruby.Člověk, který tolik dával své zemi se nestačí divit,co dostává za odměnu.I ze strany GIBSmkterá je prioritně od toho,abych vyšetovala a chránila stát i jeho obyvatele před trestnou činností vedení Policie ČR.Ani postup samotného policejnho prezidenta ČR /mám namysli stávajícígo policejnho prezidenta ČR/ nezměnil vůbec nic na sprostém a protiprávním jednání V.Husáka,kterého jsem se snažila chránit a kterého i GIBS chránia a cbrání před následky jeho trestného a neobvykle obscénního jednání v řádu x let.Pravděpodobně se domnvala, že se jedná o policejní folklor či nutnost míti dsobré vztahy s poslankyní Janou Černochovou, pro kterou v.Husák a někdo pravděpodobně z elitních útvarů páchali ve věcech Vlády ČR tu nejodpornější tresznou činnost i proti osobě,kterou dostali do invalidního důchodu,přestože její excelentní výslddky veydírané ze strany vedení Policie ČR jim byly zjevně k užitku i ve věcech postů na Policejním prezidiu v Praze atd.
Upotorňuji i na trestnou činnost vedení Policie ČR s invaidními důchody a centrálními úřady ČR.
Ani vyhrožoání mým dětem a jejich dětem,z nichž je jeden cizí státní příslušník,nepohnulo Genereální inspekci bezpečnostních sborů ČR k jakékoliv aktivitě .Tedy bych upozornila, že když české repubice není ke slušnému jednání hoden ani prezident Spojených stáů amerických,pak Vám sděluji, že mi GIBS vůbec není líto a že stydím za příslušníky GIBS i Policie ČR,kteří nemají nic natož ani kousek obyčejné povinné úcty ne k občanům ČR,ale k prezidentu USA Baracku Obamovi.Když už ne ke kommukoliv jinému:V kauze odposlechů GIBS bych dala na osvědčenou radu- komu to vlastně slouží.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 21:38:53 17. 12. 2014
default.png
CATANI [2014-12-17 21:37:19]: K tomu ještě přičtu zpronevěru, gamblerství a obchod s odcizenými věcmi.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CATANI 21:37:19 17. 12. 2014
default.png
TUX [2014-12-15 19:14:56]: Banalita? To jsou přesně věci, které mají řešit a jak mají čistit sbor. Neznám větší prohřešek pro pracovní čest policisty jako je krádež a braní úplatku. Akorát, dnešní přístup a zkušenosti ukazují, že někde ani nemají zájem ani manageri takové věci razantně řešit. Zřejmě mají máslo sami na hlavě.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 19:14:56 15. 12. 2014 blokovaný
default.png
GIBS se zase předvedla.Kvůli takové banalitě zničí člověku život.......http://www.novinky.cz/krimi/356434-dalnicni-policista-za-uplatek-zavrel-oci-nad-pretizenym...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TUX 20:07:19 08. 12. 2014 blokovaný
default.png
Tak to je mne "moc líto" :-))))))))

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio