Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

soukroma policejní škola TRIVIS

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jak je to s přijetím k policii, pokud ma člověk vystudovanou tuto školu. Co nám bylo řečeno, tak tato škola ma opravnění od ministerstva vnitra k výuce bezpečnostně pravního oboru, což je stejný obor, jako se vyučuje na policejní škole v Holešově. Dále nám bylo řečeno, že škola má podepsanou smlouvu s ministersvem vnitra o zkrácení ZOP na polovinu, pro absolventy této školy. Chtěl bych se zeptat, jestli máte s tímto někdo zkušenosti a je toto realizováno i v praxi. Poslední věc, co bych se chtěl zeptat je, jestli absolvent má nějaké výhody k přijetí, pokud má absolvovanou tuto školu proti člověku, co jde z klasické střední školy k přijímacímu řízení. Moc děkuji za každou odpověď.
JIRIF :: Datum založení: 24. 01. 2015 :: celkem 12 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu SEKTA 17:10:36 24. 01. 2015
Sekta.jpg
Nevim jak je to ted, ale vystudovani teto skoly drive Zopku nezkracovalo...Mel jsi urcitou vyhodo v tom, ze ucivo pro tebe nebylo nove a proto to bylo cele i snadnejsi...ale vse jsi absolvoval stejne jako ostatni..jak je to ovsem ted tak to netusim...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 15:11:26 24. 01. 2015
default.png
Tak ZOPky, myslím, se už nekrátí. Něco mi říká, že se kdysi z tohoto typu škol dalo nastoupit k ochranné službě bočním vstupem až do 4TT, ale jestli to stále, platí, nevím.

Výhodu máš, pouze pokud zvládneš všechna povinná kola přijímacího řízení. Pak možná v pořadníku "čekatelů" poskočíš výš před ty, co se hlásili a prošla vším dříve než ty.

A není to policejní škola. Je to veřejnoprávní škola.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JIRIF 15:02:27 24. 01. 2015
default.png
nemáte nikdo zkusenost??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio