Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Zneužití symbolu Policie ČR?

Ahoj, chci požádat o radu ohledně oficiálního symbolu PČR a jeho použití na internetu. Oficiální logo PČR je například zde: http://www.policie.cz/clanek/logo-pcr-a-znak-krajske-reditelstvi-praha.aspx Konkrétní dotaz z mé strany zní, zdali tento znak mohu použít třeba jako logo na svém blogu. Například si udělám stránku na doméně (vymyslím si) třeba policie.net a tam jako hlavní logo použiju právě symbol PČR. Jedná se v takovémto případě o zneužití symbolu? Případně je tohle možné vůbec udělat, když jsou to jen webové stránky a né auto, nebo oděv a pod.? Jak je to pak například, když si na řekněme facebooku místo profilovky dám symbol PČR? Opět zneužití symbolu a zakázáno? Berte tento dotaz prosím pouze jako teoretickou úvahu, nepodařilo se mi o tomto konkrétním případě nic vygooglit, tak jsem si řekl, že se zeptám přímo u zdroje :) Všem děkuji předem za rady. M.
MICHAEL :: Datum založení: 03. 02. 2015 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOE 14:23:35 05. 02. 2015
Joe.jpg
Oprava: jsou to § 101 a 102 :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JOE 14:22:34 05. 02. 2015
Joe.jpg
Tyto záležitosti řeší ust. § 101 a 202 zákona č. 273/2008 Sb., o Policie ČR.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio