Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

skolioza patere

Dobry den, Tento rok maturuji, a rad bych se pak dostal do uceni k policii. Ale je tu jeden problem, mam skoliozu patere, ale nijak me neomezuje. Fyzicky jsem na tom perfektne, posiluji zvedam nad 100 kg bench press, shybu dam okolo 25, beh taky zadny problem. Ale prejdeme k otazce, ma cenu se hlasit se skoliozou? Prosel bych zdravotni prohlidkou?
DOMANTOS :: Datum založení: 09. 03. 2015 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 18:46:34 28. 09. 2015
default.png
Domantosi, jak můžeš při posilování mít skoliózu páteře? Ty jsi nejspíš jako ten Arnold, samý mozek, žádný sval! Co ti říká vyvážený stav všech svalů? Hlavně oblasti pasu? Jak co do extenze tak do rovnováhy? Nejspíš ale lautr nic. Hlavně že tlačíš metrák na benč.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu ICANBREAKCUFFS 17:48:42 28. 09. 2015
default.png
Zdravim, koukám, že Ti sem nikdo nenapsal a asi už je stejně pozdě, ale nedávno jsem absolvoval zdravotní vyšetření a v dokumentaci jsem měl zapsanou skoliozu, kterou jsem měl v minulosti.

Jsem taky v dobrý fyzický kondici, doktor mě poslal za ortopedem, kterej má udělat svůj posudek a ten budu zasílat aby mi mohli poslat výsledek.

Jakmile budu vědět jak jsem dopadl, napíšu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio