Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Návrat k PČR - Ústí n.L.

Zdravím všechny. Poptávám místo v Ústí nad Labem a nejbližším okolí. Jsem nyní v civilu (ale teprve velmi krátce) a ráda bych se vrátila k PČR do rodného města, kam se zpět stěhuji. Mám praxi 15 let na obvodě ve Středočes. kraji, VŠ, věk: 35 let, naposledy umístěna v 5. TT. Za každou odezvu předem děkuji. sarkaHrubesova@seznam.cz
VEROBINKA :: Datum založení: 23. 03. 2015 :: celkem 18 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 07:20:51 12. 05. 2016
default.png
ANDILEK [2016-05-11 23:21:41]: Slepé kotě jsi, když nevidíš, jak to svinstvo, které jsi už zažila, je systémové, ne že je to pár ničemů rozesetých jako všude jinde.

Snažit se můžeš, je to dokonce velice záhodno, ale proti větru se čůrat nedá. Systém po tobě nechce práci samostatně myslícího a rozhodujícího se policisty, ale tupé dělání čáreček. O co se tam chceš snažit? Kolik takových jako ty tam je? Proč chceš plácat svoji energiii a elán někde, kde o to nejenže nestojí, ale kde z toho budeš mít čím dál víc jen zle?

Já jsem se snažil, nebudu číkat že dvacet let, ale osmnáct určitě, hnout se systémem čáreček na systém antičáreček - aneb jak vůbec zabránit, aby se něco nekalého dělo. Realisticky říkám, že to bylo k ničemu (to není negace, ale zhodnocení mé snahy, nadělala jsem se teda festovně ale mám hrdost na to, abych si své snahy vážil když už byla k ničemu), byla to ztráta energie, času a šancí být dnes zavedenou soukr firmou bez starostí o shánění si práce, jak je tomu zatím první rok na soukromo. O což jsem se deset let po odchodu od té tvojí firmy snažil a taky jsem toho dosáhnul - rozumíš? Za půlku času než u policie mám oprávnění na dvě vysoce technicky a odborně náročné živnosti. Stejnou snahou jako u policie, jen když jsem si řídil svoji práci a rozhodování sám, jsem dosáhl strašně moc, u policie ničeho. A co víc: snahou o to dělat práci pořádně a důkladně. Jako u policie, i tady dělám především prevenci a tady mi to jde, nechci to zakřiknout, až samo. Tady vidím, jak moc policie nefunguje a jak moc je to systémem, proč nefunguje. Ten samý přístup, to samé nasazení, to samé myšlení a tady mám za třetinu práce v konečném výsledku dvakrát tolik peněz.

Co ještě hůř: policie nemá ani snahu se reformovat, vypráskat zbytečné mezistupně řízení, což jsou základy manažerské práce. Jí ten mafiánský způsob práce vyhovuje. A s tím ty nehneš a dopadneš jako já. Chceš dělat, umíš dělat a umíš myslet? U policie, v dnešním stavu, štěstí nehledej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 23:21:41 11. 05. 2016
andilek.jpg
HAMMER [2016-05-08 11:00:19]:
... ptám se, zjišťuju a hlavně vidím, že není vše ideální a svinstva jsem zažila i za tak krátkou dobu,která se dotkla mých nejbližších, ale Foxx má pravdu - odejít a vzdát to, není řešení a ve finále jen nadávat inkognito, už vůbec ne!!... a hlavně víš, co? Nejde házet všechny do jednoho pytle, prostě jsou a budou dobrý lidi u firmy, ať jsme zažil každej z nás cokoliv, má smysl tomu věřit, jinak potom by jsi musel vidět v každým policajtovi hajzla... a proč se neptám tady? má smysl se ptát tam, kde dostane člověk od tebe držkovou? ... slepý kotě :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 11:00:19 08. 05. 2016
default.png
FOXX [2016-05-08 08:52:45]: Já vím Lištičko, ale je mi líto těch poctivců, co se tam zbytečně snaží a zasírají si životy. Nechtěj po mě, aby mi to nevadilo.

No a těch lumpů, co se toho svinčíku zastávají, tak těch by mi líto nebylo ani kdyby klečeli jako zločinci, kterými jsou, na kraji jámy z vápnem... Promiň, ale to je prostě nepřítel, zrádci, zloději, švindléři atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 08:52:45 08. 05. 2016
Foxx.jpg
HAMMER [2016-05-08 08:40:47]: Hammere, Andilek neni u policie ve sluzebnim pomeru, tak ji nech byt.. Nejspis tyto veci ani nevi..

I kdyz ti zcela rozumim, tak ne vsichni to chteji vzdat..:-) Odchodem se nic nezmeni, akorat to, ze bude o jednoho poctiveho mene, ale darebaku porad stejne.;-)
Tak to treba vidi ti, co zustavaji.. A nebo taky nee..:-)

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:40:47 08. 05. 2016
default.png
ANDILEK [2016-05-07 16:29:17]: Já jsem alergický na darebáky a pomoc darebákům. Jako polda jsem byl taky. K policii jsem kdysi šel darebáky stíhat a co? Oni jsou tam všude ve vedení a spousta řadových s nima spolupracuje.

Teď už je jen otázka, co jsi tam šla dělat ty: pobírat prachy za nic? Pak se se mnou vůbec nebav. Policie to není ohýbání zad a hrbení se, ty se jako polda máš bt jediné věci a tou je tvoje svědomí.

Co týden se páchá opakovaná trestná činnost při křivení statistik, tomu ty říkáš jako že není všecko v pořádku? To je mafie, děvenko a ty k ní patříš. Jestli máš pocit po svém roku služby, že něco změníš, tak ti staří mazáci řeknou, že oni se o to snažili v době, kdy jsi hovnu říkala koko a výsledek byl vždy velká nula. A byli to lidi na různých úrovních policie ale nikdo s tím nehnul a víš proč? Protože to společnost tak chce.

Že jsi slepá jako kotě a dostává se ti toho, po čem voláš a ty to nechceš vidět ani slyšet je jen tvůj problém. Na to, že jsi tam rok, nic ani neumíš a nejsi ani četník, ti to nadměrně moc kecá a málo se ptá. Dokud se nebudeš ptát, nikdy z tebe četník nebude.

Souhlasím (+ 2)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DAJJ 08:07:47 08. 05. 2016
Dajj.jpg
Meli jsme na ZOPce holcinu, ktera meri 147cm,takze vyska se asi moc neresi :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKAB 00:00:26 08. 05. 2016
default.png
jenom 150 ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 23:39:42 07. 05. 2016
andilek.jpg
JANKAB [2016-05-07 22:09:26]:
:-D no, to je záludná otázka, napadá mě, že kvůli jízdě v autě, by měl mít nejméně 150cm, ale jinak fakt netuším :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JANKAB 22:09:26 07. 05. 2016
default.png
Nevíte kolik musí minimálně policista měřit ?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANDILEK 16:29:17 07. 05. 2016
andilek.jpg
HAMMER [2016-05-07 07:53:48]:
Ne není, jsou tam věci, který mě taky štvou a to jsem u ní teprve rok, ale víš všechno je to v lidech, ale to není to co jsem chtěla ti říct...a myslíš, že má smysl furt do něčeho a někoho rejpat? Nikdo a nic není dokonalý, ani ty ne!! Uvědomil jsis někdy, že ty lidi, který sem píšou, tak hledají opravdu dobrý slovo a povzbuzení, radu od mazáků atd.
Vím, že u policie není všechno ideální, a kde je?...ale víš jak to je - kdo nic nedělá, nic nezkazí.
Prostě chápu, že jsi celým tím systémem otrávenej, a že tě to štve, ale nejsou všechny věci u policie úplně na nic a z tebe to sálá ze všech stran, že jsi tak zanevřel na tuhle firmu, že asi nic pozitivního nevidíš nebo nechceš vidět. Jenže někdy to fakt přeháníš, jako u týhle Verobinky! Ta holka přece nemůže za to, že ty jsi totálně alergickej na firmu PČR ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio