Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Strava Vyškov

Zdravím, mám dotaz ohledně toho, jak to ve Vyškově funguje, co se stravy týče. Jsem aktivní sportovec a denní příjem z jídelníčku je pro mě velice důležitý. Při shlédnutí pár videí z výcviku (kde byla zachycená právě jídelna) jsem nabyl dojmu, že je strava složená z univerzálních hnědých omáček, knedlíků, sladkých barevných nápojů atd, což je pro mě zlý sen. Případně mě zajímá, je-li možné mít stravu vlastní a to tím způsobem, že přes víkend doma navařím, nakrabičkuju a zabalím sebou do Vyškova. Dodatek: Samozřejmě nečekám, že se do Vyškova jedu válet, žrát nakrabičkovaný hovězí s rýží uprostřed cvičení, protože je zrovna 9:30, ale myslím si, že pokud chci (a já opravdu chci :D) předvádět nějaké výkony, tak na to musím mít dostatek energie. Předem díky za odpovědi.
WARLATKO :: Datum založení: 26. 03. 2015 :: celkem 38 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu COPSR 20:19:27 01. 04. 2015
default.png
No zahryziem si do jazyka a skúsim ti to napísať nežne:
1. trošku viac pokory by ti nezaškodilo
2. nikto nie je povinný písať presne to, čo ty chceš počuť. Naopak ty si ten čo sa rozhoduje, čo bude čítať...
3. dostal si presnú odpoveď plus x odpovedí, v ktorých sme si do teba trochu rýpli. Namiesto toho, aby si sa zamyslel prečo, začal si prskať. Tvoja vec, ale osobne si myslím, že to nie je dobrý prístup.
4. aj keby sme ťa s tou otázkou rovno poslali niekam a dali ti tu virtuálne po čumáku, už i to je istou formou pomoci. Opäť- to, že sa ti to nepáči je tvoj problém.
5. nočné a nerovnomernosť u polície sú niečo iné, ale to zistíš
6. o výkony si sa bál ty
7. zopakujem to ešte raz: vojak sa stará, vojak má. Čím skôr to pochopíš, tým lepšie (pre teba). To, že by ti zakázali vlastnú stravu nič neznamená. To, že ťa v noci pošlú na zákrok alebo pátračku a nedajú ti baterku nič neznamená. To, že ťa pošlú vypisovať pokutu bez pera, slúžiť bez uniformy, v nepojazdnom aute, s rozpadnutou zbraňou, bez nepriestrelnej vesty a dp, to nič neznamená. Zoženieš si, zariadiš si, vyrobíš si, opravíš si ... Alebo ideš do civilu.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WARLATKO 15:05:52 01. 04. 2015
default.png
SANTIAGO-SAN [2015-04-01 12:47:47]: Díky bohu za tebe Santiago, konečně normální odpověď. O tom přesně mluvím, vždycky se to dá nějak udělat, když člověk chce. Svoje jídlo bych si vozil tak jako tak, spíš mi šlo o to, jestli to budu muset nosit na tajňáka po kapsách, nebo jestli s tím nebude až takový problém.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 12:47:47 01. 04. 2015
default.png
WARLATKO [2015-04-01 00:08:27]: Odpověď na tvůj dotaz je jednoduchá a již zazněla, voják se stará voják má. Když něco chceš většinou se dá nějak přizpůsobit i celkově u PČR. Já si např. na noční do auta beru misku s jídlem právě proto abych na noční nemusel být vděčný za tatranku apod. Jen si budeš muset umět najít skulinu nebo popřemýšlet nad tím jestli se to ten měsíc nedá vydržet.. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WARLATKO 00:08:27 01. 04. 2015
default.png
Myslíš si, že noční směny dělá jen policie, nebo že jsem snad nikdy noční nedělal v předchozích zaměstnáních? Všechno je to pouze o vůli a disciplíně, pokud obojí máš, tak není problém si ten jídelníček držet za jakýchkoliv podmínek.

PS: O moje výkony se opravdu neboj, jedu se do Vyškova bavit a užívat si výcvik, protože sport, dřinu, pohyb a celkově fyzickou aktivitu miluju. Těch pár kliků, shybů a uběhnutých km nepovažuju ani za rozcvičku...

Jinak pokud nemám něco opravdu PŘÍMO k tématu, tak se snad nevyjadřuju a jdu do jiného topicu. Třeba do takového, kde je vznesen dotaz "Co mě čeká ve službě" apod ...

Dotaz zněl jasně: "Jídlo ve Vyškově - mohu si vařit svoje?" Tak proč nemohu dostat i jednoduchou odpověď typu: "Jídlo je takové a takové, vlastní mít nemůžeš, instruktorům to vadí" nebo: "Klidně můžeš mít svoje jídlo, ale musíš odebírat i jídlo z jídelny, pak ho třeba někomu z rekrutů dáš..." Proč do toho máte potřebu tahat nesmyslný off-topic, ve kterém předpokládáte, že tazatel je neschopný vemeno a vy mu právě předáváte tajemství bytí?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COPSR 18:59:50 31. 03. 2015
default.png
ako si sa rýchlo povýšil nad mamánkov ;)
Ja ti k tomu napíšem iba: vojak sa stará vojak má. Pre mňa je luxus už aj to, že vás pustia na ubytovňu - za Moravou by ťa nepustili.

" denní příjem z jídelníčku je pro mě velice důležitý" Polícia má úplne iné priority, ako tvoj stravovací režim. A časť týchto priorít si budeš musieť osvojiť aj ty, inak budeš trpieť. Dobre ti tu niekto písal o nočných, čo ťa čakajú. Budeš mať služby, keď budeš vďačný za horalku čo nájdeš v aute. Tejto robote obetuješ oveľa viac, než len stravovacie návyky, tak sa na to rýchlo priprav.
PS: K tým výkonom - trvá to len mesiac takže podstatné bude čo máš natrénované a nie čo bude na tanieri.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WARLATKO 00:27:58 31. 03. 2015
default.png
Anberlin: Pokud na dotaz: "Můžu mít svoje jídlo?" dostanu odpověď typu: "Proboha, co to sem zase leze za mamánka, radši nikam nechoď...", tak se z toho dost těžko usuzuje něco pozitivního o pisateli. Nicméně musím ti dát za pravdu, že někteří uchazeči jsou žalostní (soudím dle vzorku, který jsem měl možnost pozorovat při testech). Chlap, resp. chlapec, který neudělá ani 18 kliků, při zvýšení nátlaku a hlasu ze strany instruktora se rozbrečí a vzdá testy - to je silný kafe. Šplh na tyči, výmyk, ručkování - nadlidské úkony a jako třešnička na dortu údery na cvičného panáka s palečkem uvnitř pěsti ... ale někteří do toho šli se zápalem a nevzdávali se, proto bych hned všechny nezatracoval.
Jinak Sektovi díky, nějak to zkrátka udělám, i kdybych si měl maso s rýží strkat do kapes čerňáků :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VALAR-MORGHULIS 20:15:05 30. 03. 2015
default.png
ANBERLIN [2015-03-30 16:49:45]: Bylo pro vás náročné přelouskat text? :) Asi bude chyba na vaší straně...konkrétně mezi klávesnicí a židlí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 17:29:54 30. 03. 2015
Sekta.jpg
ANBERLIN [2015-03-30 16:49:45]:
Ja vím:-Dnejste jediný:-D...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ANBERLIN 16:49:45 30. 03. 2015
default.png
REPLY:SEKTA:62824-1:2015-03-30 16:38:33

Jsem hrdý, že u policie slouží i takoví jako jste Vy pane Sekto.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SEKTA 16:38:33 30. 03. 2015
Sekta.jpg
ANBERLIN [2015-03-30 14:54:27]:
To, co nastupuje ke sboru je děsivé. Neustále se jim něco nelíbí, nebo se jim služba na OOP zdá málo "akční". Přitom je to samý "mamánek" nebo klasická "padesátikilovka" se vzhledem Harryho Pottera.
Tyhle řeči od tebe zavánějící mazactvim, drahý Pane...
Už jsme se dostali až na donucováky joo?
O získávání respektu vím své....noo jestli je problém i s interpunkci,hmmm těžká to služba potom:-Djestli teda nějaká služba je:-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio