Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nábor Moravskoslezský kraj PČR či Celní správa

Prosím Vás, nemáte někdo info, zda už budou v brzké době probíhat nábory k PČR či k celní správě v moravskoslezském kraji? Děkuji
NIKOLM :: Datum založení: 17. 04. 2015 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NIKOLM 15:55:19 22. 04. 2015
default.png
Děkuji za info, mohu vědět jestli se jedná o Ostravu nebo Karvinou? Určitě si na personálním vše pozjištuji, jen abych jim nevolala pořád dokola, vždy řeknou, že se nenabírá.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 15:13:28 22. 04. 2015
izzy.jpg
Co vím já teda. (Ne, nejsem příslušníkem PČR ani personální), tak asi něco nabírat teď budou. Já dělal fyzické a psycho loni a na zdravotní mi řekla, že mě pozvou až budou nabírat, protože zdravotní mají kratkou platnost a navíc si musíš platit posudek od svého obvoďáka, tak ať to není zbytečné. No a minulý týden mě kontaktovala personální s tím, že mi posílá dokumenty pro zdr. posudek a že jí mám kontaktovat až to budu mít ať mi může domluvit termín. V pondělí bych tam měl jít, tak uvidíme. Tak či tak za zavolání nic nedáš z mé zkušenosti vím, že musíš být aktivní i ze své strany, protože samo ti do klína nic nespadne a tlačit se za tebou sami od sebe asi taky nebudou neboť přihlášek je víc než dost si myslím. :) GL

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NIKOLM 10:33:16 21. 04. 2015
default.png
Děkuji, mě šlo spíše o info, zda nevíte, zda se bude něco nabírat, na personálním zatím nic neví..takže nezbývá nic jiného než si počkat:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 18:11:01 17. 04. 2015
default.png
Nábor na volná SM ve 2.tt u CS
http://www.celnisprava.cz/cz/volne-pracovni-pozice/Stranky/volna-sluzebni-mista-v-celni-sp...
Boční vstupy na vyšší tt:
http://www.celnisprava.cz/cz/volne-pracovni-pozice/Stranky/volna-sluzebni-mista-tzv-bocni-...

Volná místa u PČR tak kontaktovat personální odd. Krajského ředitelství policie Moravskoslezského kraje
http://www.policie.cz/clanek/kontakty-na-personalni-pracoviste-policie.aspx

Stačí chvilka googlení

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio