Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Přestup do jiného kraje

Dobrý den, potřebovala bych chtěla poradit. Nastoupila jsem do středočeskýho kraje na DI a ráda bych přesla do jiného kraje před ZOPkou. Mám za sebou výcvik se zbraní a na ZOP čekám do června . Myslíte že je to možné?
JEM14 :: Datum založení: 10. 05. 2015 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu X502 01:49:00 13. 12. 2015
default.png
Je tady nekdo z Mop na Praze 9 nb 10? Chci tam prestoupit z jineho kraje a potreboval bych info, ktere se od VO zpravidla nedozvim. Diky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JJ 16:07:31 11. 12. 2015
default.png
odkud kam ? nelze to takhle říct, podle zkušeností je to lepší před zop než po zop, hlavně taky jestli tam kam chceš jít je volná 2 TT

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 13:55:54 10. 12. 2015
default.png
1. Nevím, kde slouží kolegové, ale u té policie kde sloužím já, je možné úplně všechno, slovo "nemožné" opravdu neexistuje.

2. Jsi-li jenom trochu pohledná žena, je to o to snadnější.

3. Za poslední 2 roky jsem od vedoucí slyšel, že nenechá odejít nikoho z HS. Do dnešního dne odešlo asi 7 lidí a další odchází(většina SKPV, ale i OOP jiný kraj)

4. Vyšší bere. Není nic jednoduššího než zajít přímo za ředitelem a to se pak kolikrát dějí věci, že byste koukali(naposledy: OT ředitele: A kdyby jste tak chtěl odejít? OD: Co nejdříve. OD ředitele: Hm, tak se zbalte a zítra ráno nastupujete tam(v rámci stejného KŘ).

5. Na nic nečekej a začni jednat. Muže mužem dělají jeho činy... :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CYRIL 02:06:10 09. 12. 2015
default.png
Jde to, ale není to jednoduché jako nafasovat ve výstrojáku ponožky. Nejdříve se domluv s vedoucím územního odboru kam chceš jít. Potom s vedoucím oddělení. Jde to i obráceně (v případě, že tam někoho znáš). Vedoucí územního odboru se domluví s krajským ředitelem a ten řekne určitě ano.
Napíšeš si žádost buď elektronicky nebo papírově. Tak a teď začíná sranda. Nejdříve to přistane vedoucímu tvého oddělení. Ten napíše stanovisko zpravidla nedoporučuji pro .... (vytíženost oddělení, podstav nebo cokoliv). Žádost jde dál na ředitelství, kde k tomu napíše svoje ještě vedoucí odboru, personalistka a nakonec to krajský ředitel zamítne. (Nebo nezamítne). Žádost jde do kraje, kam chceš jít a tam jí čeká stejný koloběh, ale s kladným stanoviskem. Takže výsledek je zamítnuto. + a - = -.
Tím dojde ale k rozporu krajských ředitelů a kdo spor rozhodne? Ano, policejní prezident. Stačí napsat nějaký rozumný důvod a projde to. V mém případě to vyšlo už na třetí pokus. Není to hned, ale člověk když něco chce, tak do toho musí vložit nějakou energii. Dělat něco způsobem zkusim to a když to neklapne, tak nic - nemá cenu. Mimochodem pokud je to přestup do Prahy, tak ten je skoro už předem vyřízený.
ALE před ZOP nebo během ní to nečekej. Nikdo nemá záruku, že tě to na škole nepřestane bavit a že jí uděláš. Takže hned po ZOP poslat žádost a do tří měsíců máš výsledek.
Podle mého o dost lepší, než skončit a znovu dělat psychotesty a ty srandy okolo. Osobně znám několik lidí, kterým se přestoupit podařilo.
A ještě jedna věc. Tyhle žádosti se často ztrácejí nebo zakládají, tak je třeba si to pohlídat. Čim otravnější budeš, tim líp pro tebe.
Základ je mít svojí hlavu a nenechat si na ní s***.
Každopádně hodně štěstí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KRUSTYDB 20:17:21 08. 12. 2015
default.png
Tak jak již bylo řečeno. Absolutně nemožné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SANTIAGO-SAN 08:47:46 28. 05. 2015
default.png
Možné to je ale musela by jsi mít někoho na KŘP aby se ti to povedlo, jinak je to prakticky nemožné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 10:34:16 27. 05. 2015
default.png
Ahoj,
mohu tě ujistit, že to možné není.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio