Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Pátrač - SKPV

Zdravím kolegové, už jsem rok a pul u PČR a rád bych se časem dostal k patračům na SKPV. Nevite někdo jak se tam dostat, nebo koho by bylo vhodne kontaktovat pro více informací k přijetí a jaké jsou podminky....diky
HONZIS90 :: Datum založení: 28. 07. 2015 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu DAX 19:12:58 27. 08. 2015
dax.jpg
HONZIS90 co bys chtěl proboha dělat u pátračů SKPV? Po roce a půl u PČR si nejsi schopen vypátrat základní informace sám a koho a co bys chtěl vypátrat u SKPV???
Jako provokace dobré a je vidět, že se ti na háček i někdo chytil,(chudák nic netušící marda)??

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARDA 21:36:10 26. 08. 2015
default.png
Ahoj kolego, na tvůj dotaz mám tuto odpověď. Předpokládám, že sloužíš někde na obvodním oddělení. Ve tvém případě bych vycházel z místních podmínek. Zjisti si, kdo v rámci vašeho územního odboru či městského ředitelství dělá pátrače na SKPV a všimni si v jakých jsou tarifních třídách. Většinou jsou na SKPV tabulky 7.TT, v menším počtu jsou 6.TT. Chceš-li někdy splňovat požadavky vzdělání k případnému přestupu na SKPV - zařiď se podle toho, tzn. doplň si vzdělání na min. vyšší odborné s titulem DiS. Ty 6.TT bývají většinou dlouhodobě "zabetonované" kolegy, kteří jsou vzděláním neposkvrněni a již s tímto nemíní nic dělat. Tímto však nechci snižovat jejich schopnosti. Často jsou to praktici, kteří slouží 20 a více let a svými schopnostmi strčí spoustu vysokoškoláků do kapsy, jen holt už nemíní prostě dál studovat. To je, řekl bych, jedna z věcí, se kterou by ses měl vypořádat. Další, která je dle mého důležitější, je to, že by ses měl pokusit ukázat, že tě tato problematika zajímá a ukázat nějaké výsledky. Na vašem útvaru evidujete jistě x osob, kteří jsou v celostátním pátrání. Vytiskni si pátranku a zkus k nim něco zjistit, resp. se snaž jich co nejvíc pochytat. Spolupracuj s pátračema na SKPV, posílej jim poznatky, buď aktivní a ukaž výsledky. Z SKPV chodí právě od pátračů z celé republiky prověrky i k osobám v pátrání, kteří nejsou trvale bytem ve vašem rajónu. Pokud svému vedoucímu ukážeš, že máš na této problematice dobré výsledky, bude ti tyto spolupráce automaticky přidělovat. Nebo ho o to sám požádej s tím, že tě to baví. Někdo tvrdí, že pátrači nic nedělají, že to ani nejsou policati atd. Já si myslím, že dobrý pátrač je k nezaplacení. Většina osob v pátrání jsou kriminálně závadové osoby, které páchají trestnou činnost a čím déle jsou na svobodě, tím více trestných činů spáchají, tím více škod nadělají...Proto si myslím, že dobrý pátrač může velmi významně ovlivňovat bezpečnostní situaci ve svém rajónu, městě...Když budeš dobrý na obvodě a v tom ti dle mého nic nebrání a přijde jednou na SKPV čas k přesunům, odchodům do důchodu, do civilu, či na vyšší post...pak se řeší otázka, koho vezmem? Většinou je těch pátračů víc a minimálně jeden zůstává a tak může navrhnout k sobě poldu z obvodu, se kterým dlouho a nadstandardně spolupracuje, který má výsledky, je aktivní a má zájem o tuto problematiku. Co ty na to?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio