Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Práce u Bezpečnostní informační služby (BIS) - Náplň práce, odborná příprava.

Dobrý den, zajímá mne, zda někdo pracuje nebo pracoval u BIS. Zajímá mne náplň práce, základní odborná příprava, platové podmínky atd, vše o práci u této organizace. Děkuji a přeji všem příjemný den.
MIRA222 :: Datum založení: 12. 08. 2015 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 06:15:57 13. 08. 2015
default.png
FOXX [2015-08-12 19:34:27]: Jestli si myslíš, že pro tebe slušnou a logickou odpovědí se strýčkem googlem nejsi "hnusná", pak ti musím sdělit, že u spousty lidí ano. Je to jednoduché? Je. Odpověděla jsi ještě velmi mírně na takto ultranaivní dotaz opravdového trouby, ale ani to ti nepomůže. Za chvíli si začneš říkat něco jiného a začneš reagovat mnohem ostřeji. Protože se ti totiž začne stávat, že takováhle individua s tebou budou sloužit - neschopná si ani vytřít zadnici. Nedají se nejenže zkontrolovat co dělají, ale ani uhlídat, aby nedělala nějaký průšvih. Nic neboj, to taky není nic nenormálního. Nevydržíš s nervama věčně. Máš logiku myšlení, umíš postupovat jednoduše, pojmenovat problém, najít příčinu, řešit ji? No tak si hlavně nemysli, že se můžeš spolehnout na někoho jiného než na sebe.

A až po dvou desítkách odsloužených let dostaneš takový dotaz, vyjedeš na tazatele jako lištička na slepičku - hnedka se ti totiž promítnou průšvihy s jemu podobnýma.

Průšvih totiž není v tom, že problém bude mít takovýto u policie nemající co pohledávat jedinec, s kterým je zbytečno něco projednávat, nechce, neumí ani se nesnaží, ale ty, která se snažíš, umíš a chceš. Nevím jak to méněžer dokáže ale nicméně je to tak.

Ukaž že jsi ochotná dělat, že tě to baví - a oni už s tebou spolehlivě zatočí. Dostaneš případy kolegů, co na to kašlou, prošvihlé termíny, nesplněné úkoly, neprovedené úkony atd atd. Důvod je prostý: velení chce mít klid, ne řešit lemply, které si samo nabralo a místo tohom zneužije
ty, co chtějí. Ještě chtějí.

Čím dřív si toto vezmeš za svoje, tím větší psychickou odolnost budeš k tomuto mít. Neřeš to, nebo tě to velice rychle udolá. Neřeš ani to, že budeš mít stejné peníze jako ti, za které doděláváš nebo předěláváš ohledačky atd.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 19:34:27 12. 08. 2015
Foxx.jpg
MIRA222 [2015-08-12 17:34:09]: Vůbec nic se neděje, to se občas stává..;-) Ať se ti daří.:-)

Hammere, jsem trochu v rozpacích.. Nejsem si úplně jistá, jestli je to lichotka nebo ne..;-)) :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 17:42:52 12. 08. 2015
default.png
Lištičko, začínáš být jako já. Jinak k tomu dotazu Mirdy: si děláš srandu, že jo?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIRA222 17:34:09 12. 08. 2015
default.png
Děkuji foxx za přání. Chápu že jde o zaměstnání v utajení, proto se toho na internetu moc nedozvím a tak to má být. Omlouvám se za hloupě položenou otázku.. :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 15:53:08 12. 08. 2015
Foxx.jpg
Ahoj Mirku,

neodpustím si malou poznámku - strýček google a pár vteřin práce..:-)

http://www.bis.cz/cim-se-zabyvame.html - najdeš tam vše, co bys jako civil měl vědět.. Dále už bych se informovala na jejich personálním oddělení..:-)

Snad ti to pomůže a přeji hodně štěstí.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 15:35:52 12. 08. 2015
default.png
To ti tu těžko někdo napíše když snad všechno u BIS podléhá utajení, dokonce snad i to jaké menu má jejích kantýna.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio