Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty-problem

Zdravím, už dlouho jsem nad tím přemýšlel, ale až teď se odvážil, podat přihlášku k PČR. Čekají mě psychotesty a měl bych pár otázek. Studuji na VŠ, ale co jsem slyšel, tak na psycho jsou věci, logického myšlení, hrací kostka, obrazce, sl. úlohy apod. Vždy mi tohle dělalo problém, nevěřil jsem si v tomhle, tak se ptám je to fakt tak těžký, jak každý říká a dá se na to nějak připravit (testy na netu IQ, nějaká kniha)??
VOJTECH95 :: Datum založení: 25. 10. 2015 :: celkem 24 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VALAR-MORGHULIS 21:49:33 29. 10. 2015
default.png
LIBOR80 [2015-10-29 09:16:50]: ja budu doufat, ze neslouží... Takovych chytraku je u policie dost.


FOXX [2015-10-28 22:13:25]: asi si natvrdla nebo neumis číst. Ghost-cop nenapsal nic spatneho a to co si napsala je uplne mimo misu...delas ze sebe chytrou a pritom je pravda uplne nekde jinde. Zkus mit trochu uctu ke sluzebne staršímu kolegovi, co ma pravdu ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COPSR 19:12:24 29. 10. 2015
default.png
VOJTECH95 - pripraviť a natrénovať sa dá aj na psychotesty. Je ich plný net plus rôzne programy, kde precvičuješ napr. tie kocky. Osobne som tiež takto trénoval. Neviem posúdiť, nakoľko to malo efekt, avšak min. som vedel o čo v tých úlohách ide a nemal som z nich stres, pretože som ich robil už xykrát predtým.
Určite tým nič nepokazíš ak čo to potrénuješ.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 11:25:29 29. 10. 2015
default.png
LIBOR80 [2015-10-29 09:16:50]: Díky za názor ;-) Cítím podporu.
Nemá cenu se tady ale dál pouštět do osobní roviny. V oblasti osobní roviny je už ve spoustě vláken spousta spamu a to se mi, a zřejmě ani Vám a lidem hledajícím zde informace dle názvů vláken, nelíbí.

________________
Představa že se mýlím, když jsem na VŠ měl na psychologii policejního psychologa, státnicoval jsem z psychologie a prošel jsem i rozšířenými testy osobnostní způsobilosti (nutno IQ 100+) v rámci bezpečnostního sboru (BS ve smyslu zákona 361/2003) mě přivádí k pocitům nelibým.
Je možné, že se mi informace v hlavě rozházely a poskládaly jinak. Zrovna tak je možné, že moje informace mají vysokou validitu. Pak jsou ještě možnosti c), d)....... :-D

Nechť si každý naloží s informacemi po svém. Všechno se - uspokojí-li zde někoho relativismus - domnívám, že tak s velmi vysokou pravděpodobností je.

Tento příspěvek je už nad rámec základní otázky vlákna a je dle mého spamovým, takže se omlouvám, že tvořím "nepořádek" a v tomto vlákně končím.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LIBOR80 09:16:50 29. 10. 2015
default.png
FOXX [2015-10-29 08:53:40]: a mne zase vadi Vas postoj o tom, ze "vsechno vim,vsude jsem byla".
Prispevek od Ghost-copa mi prijde naprosto normalni, ale neprijde mi normalni, jak tady obcas startujete po lidech a naprosto zbytecne udelate z diskuze o komarovi diskuzi o velbloudovi. Jestli jste takova i ve sluzbe, tak to lituji Vase kolegy.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 08:53:40 29. 10. 2015
Foxx.jpg
GHOST-COP [2015-10-28 22:34:05]: Budu toho litovat, ale budiz. Takze znovu.

Tve vyjadreni byla spekulace. Tvrzeni by to mohlo byt pouze v pripade, ze by to byla pravda ci tam byla vysoka pravdepodobnost. Kdyz uz se chces k tem testum, ktere jsi asi ani nedelal, a zcela jiste jimi neprosel, vyjadrovat, vyjadruj se konkretne, prosim

. Tedy pokud ma napr. verbalni cast 3 cviceni, pak ti jedno z nich nemusi vyjit zcela dobre, pokud ta dve dalsi toto jedno vykompenzuji. Ovsem zdali to tak je doopravdy by spise mohl tvrdit policejni psycholog. Ty tady opet jen spekulujes.;-)

Ted se dostaneme k dalsi casti. Pokud bys neprosel kvuli IQ testu, pak z duvodu, ze tve IQ proste neni dostacujici- komplexne, chces-li pouzivat toto slovo. Nelze se proti tomu odvolavat, a pokud ano, je ti to k nicemu.;-)

Nechci se tady s tebou dohadovat, ale dost mi vadi tvuj radoby uvedomely postoj, pricemz tu siris naproste bludy a pletes moznym zajemcum hlavy.
Kdyz chces radit, klidne rad, ale ve svem oboru. Pripadne alespon pouzij vetu: Nejsem si zcela jisty, ale domnívám se, ze.......

Mej se hezky.:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 06:10:16 29. 10. 2015
default.png
DEDALEBEDA [2015-10-28 19:12:56]: Nábory to byly v roku 1987. Od roku 1996 se začalo brát kdeco: slepí, blbí, neumějící pravopis, vyjadřovat se...

Problémy s psychotesty nemají uchazeči, jak se někdo mylně domnívá, ale tato společnost. Tato společnost vůbec připouští, aby k policii procházeli mamánci a úslužní blbečci, protože se stanovila věkový limit na kolik že to dneska vůbec je? Osmnáct?

Psychicky pomaleji se vyvíjejícím hochům chybí vojna, kde jsi dostával dva roky kouřmo den co den jak fyzické tak psychické, takže jsi otrnul a zvyknul jsi si. V jednadvaceti jsi byl díky prožitému docela utrpení a zaitým zvykům se o sobe den co den starat, chlap a zakládal jsi rodinu, protože jsi ani na chvíli neuvažoval, že se nedokážeš postarat o sebe i o rodinu.

Dnes po psychické stránce děcka ludařené maminkama berou do sboru, kde mají vyžadovat disciplínu po druhých, aniž ji mají sama. Samozřejmě že to nebude fungovat. Samozřejmě že 20 - 25% není žádné síto, ale sranda.

Když se vybíralo, tak z vojnou prošlých otrlých kusů, fyzicky zdatných, absolutně zdravých, a tam byla úmrtnost víc jak devadesátiprocentní. Tak nechtěj vykládat, jak je 80% úmrtnost při výběru zlata z hnoje velká. :D A že se odtud tahá to zlato.

Abyste zobani věděli, co to všecko znamená, tak vám to sdělím: tato zlodějská a gaunerů plná společnost dělá všecko pro to, aby policii, svého veřejného nepřítele číslo jedna, zneschopnila. Aby jí neumožnila makat hlava nehlava, padni komu adni.

Kdo sloužíte, určitě si vybavíte snadno, že je to tak. Jsou to spousty drobností, kamínků, jako když vyšetřujete nějakou věc, skládáte dohromady kamínky a najednou máte obraz.

Není benzín, není papír, není to, není ono, no a tenhle nábor idiotů je jedním ze základních kamenů celého systému, na druhé straně celé té konstrukce stojí druhý kámen a to mafiánské vedení.



Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 22:34:05 28. 10. 2015
default.png
FOXX [2015-10-28 22:13:25]: Jsou dvě možnosti. Buď jsi to špatně pochopila a nebo jsem to nepochopitelně napsal.

Tvrzení není spekulace. Pokud budu spekulovat, věta bude vypadat jinak.

Takže speciálně pro tebe. Pokud někomu vyjde např. v kostkách pod 90 IQ bodů, tak to NEZNAMENÁ, že skončil nebo že mu nevyjde odvolačka ;-) Výsledky jsou posuzovány komplexně.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 22:13:25 28. 10. 2015
Foxx.jpg
GHOST-COP [2015-10-28 22:01:23]: Za 1., buď prosím tak laskav a nespekuluj tady větami typu: je šance, že pokud bys měl...

Za 2., nešiř mylné informace - žádat o přezkum rozhodnutí o nepřijetí z důvodu nedostatečného IQ..? Pouze poukazuješ na to, že se vyjadřuješ k něčemu, o čem nemáš ani ánung, takže se na to raději vykašli a nepleť tady lidem hlavy. ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 2)
Poslat zprávu GHOST-COP 22:01:23 28. 10. 2015
default.png
Pokud studuješ VŠ, tak bys IQ měl udělat. Bere se od IQ 90 výš. Je šance, že pokud bys mě v "kostkách" míň, že tě i tak nechají projít, ale musely by ti to nahradit výsledky jinde v související oblasti. Konečné slovo má ale psycholog potažmo po žádost o přezkum rozhodnutí o nepřijetí pak hlavní psycholog.

Řekl bych, že větší obavy by měli uchazeči mít o to, zda projdou přes osobnostní část či diagnostický rozhovor než přes inteligenční část.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEDALEBEDA 19:12:56 28. 10. 2015
dedalebeda.jpg
HAMMER [2015-10-28 07:44:13]: No podle mě je to obrovská úmrtnost...to si zas nemyslím, tenkrát třeba to síto bylo ještě užší, ale co vím spousty známejch končí a končilo na psycho, myslím, že ty nábory kolem roku 2008 to bylo tak jak říkáš, to se PČR dostaly kvanta lidí který si jen podali přihlášku...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio