Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Ještě jednou o událostech v Kolíně nad Rýnem (REDAKCE)

Ještě jednou o událostech v Kolíně nad Rýnem
V Kolíně nad Rýnem slouží u policie i UFC zápasník Nick Hein
Foto: Nick Hein

Oslava příchodu roku 2016 v Kolíně nad Rýnem i téměř po dvou týdnech hýbe celou Evropou a pozadu nezůstává ani policie a ministerstvo vnitra spolkové země Severní Porýní-Vestfálsko. Právě tento úřad uveřejnil interní zprávu o průběhu vyšetřování, jejíž shrnutí přináší Policista.cz.

Autor: Petr Klinovský
Publikováno: 12. 01. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIMITUS 11:16:25 12. 01. 2016
default.png
Jak to vypadá, tak spiklenecké teorie o tom, že policie něco schválně zamlčovala, jsou trošku přehnané. I když je fakt, že pokud někdo může za to, že se o tom skoro týden nemluvilo, tak jsou to právě politici a novináři. Je pravda, že nechápu, jak mohlo dojít k takové blamáži, že velitel odmítne posily, když tam chlapi dostávaj na prdel... Ale asi to ze svýho kanclu neviděl...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio