Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policista nemohl být zraněn obžalovanou, tvrdí soudní znalec (REDAKCE)

Policista nemohl být zraněn obžalovanou, tvrdí soudní znalec
Ilustrační
Foto: Redakce

Ve středu proběhlo hlavní líčení s aktivistkou, která měla loni v červenci při blokování průchodu přívrženců Adama B. Bartoše poranit policistu. Podle lékařského znaleckého posudku nemohlo k jeho poranění dojít, jak tvrdí obžaloba.

Autor: Saša Uhlová/ Deník Referendum
Publikováno: 22. 01. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 13:02:50 22. 01. 2016
default.png
No, dříve tu bylo kvalitnější čtení, než ctrl-c a ctrl-v článku od nějaké pravdoláskařky v duchu "všechnu špínu na policii sem" a "jedna bába povídala".

Soud řeší možný útok na úřední osobu, na jednoho konkrétního policistu ... tak co s tím má společného, co kdo z řečníků na demostraci říkal, nebo o čem mluvili policisté v autě? Nebo dokonce, jaké zkratky použila policie ve svém radioprovozu? Co to má co dělat s tím, že nějaká osoba aktivně bránila v zákroku policie?

Vzpomínám si na jednoho magora, co nám vysvětlovat, že znak záchranky (modrá hvězda života) je jen skrytý symbol fašismu... stejně jako reflexní SS na našich autech ... tohle mi připadá podobné.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio