Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Celní správa- fyzické testy

Zdravím, již jsem úspěšně absolvoval fyzické testy k PČR, ale ještě se budu snažit i u Celní správy. Chci se Vás zeptat, jestli jsou ty testy zcela totožné nebo je v nich nějaká odlišnost. Na první pohled bych řekl, že minimální požadavky jsou stejné. Akorát jsem u CS viděl tohle "pro test A kategorie I v časovém limitu 2 minut splnit 50 opakování" Zajímá mě koho se týká ta kategorie A? Mě jako nového člena? Není to tak, že bych se kliků bál. Udělám jich 40, což podle mě není špatné, ale na 50 bych musel ještě nějakou dobu trénovat a to do fyzických testů asi nestihnu. Děkuji za objasnění :-)
HANESINHO :: Datum založení: 01. 03. 2016 :: celkem 8 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 20:47:08 01. 03. 2016
default.png
To je pro lidi co jsou u SON. Tebe se týká kategorie II. nebo III. podle toho kam nastupuješ.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio