Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Benefity pro válečné veterány (REDAKCE)

Benefity pro válečné veterány
ilustrační
Foto: redakce

Podle Ministerstva obrany ČR přibývá firem, které podporují veterány pomocí nejrůznějších benefitů. Veteráni pak mají levnější automobily, platby v lékárnách, anebo nejrůznější dovolené a sportovní akce. A jak jsou na tom čeští policisté?

Autor: redakce
Publikováno: 13. 03. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 20:23:36 13. 03. 2016
default.png
DEBORA [2016-03-13 11:26:13]: Nejhodnější děvče, moc ti za sebe a jistě za všechny poldy taky děkuju, ale prosím tebe: copak ty máš zachraňovat to, co mají dělat jiní, těžce placení darebáci?
Vlčí mák mám na své blůze 101. výsadkové, co s ní navštěvuju různé akce a lidi jako vy tam jste prostě zlatíčka, poslední pozůstatky vlastenectví a slušnosti. Přeju v životě jen vše nej.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 12:23:49 13. 03. 2016
Debora.jpg
P.S. Zapomněla jsem vložit můj kontakt na e-mail : Krckova.Dagmara@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu DEBORA 12:23:49 13. 03. 2016
Debora.jpg
P.S. Zapomněla jsem vložit můj kontakt na e-mail : Krckova.Dagmara@seznam.cz

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DEBORA 11:26:13 13. 03. 2016
Debora.jpg
Zdravím, v tom bych Vám mohla pomoci, neboť sama jsem koordinátorkou za Vlčí Máky (dobrovolnice), kde se snažím oslovit jednotlivé firmy na poskytování slevy pro vojáky, veterány, ale i pro další složky ozbrojených složek, tedy v tomto případě i pro policii čr a městskou policii. Hodně moc se snažím, aby to bylo určeno všem, to znamená, těm kdo se podílejí v ozbrojených složkách. Jinak více zde: http://www.armyfriendly.cz, ještě to bude potřeba aktualizovat, což právě v nejbližší době se na to chystám :)


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 16:54:15 12. 03. 2016
default.png
Já vám to řeknu zcela jasně a přesně: policista ČR, to je pro méněžery něco jako kupa hnoje. Jako vojáci DRRA. Pro politiky a jejich kamarádíčky velezloděje, vrahy, kuplíře atd atd těžká potenciální škodná, která se musí držet na uzdě a to i tak, že se tam nikdo na nic nedá přilákat mimo naivity a ta každého rychle přejde.
Tak to chce tato společnost už pěknou řádku let a naivní autor článku se může udivit třeba do udivení.
Prostě kluci a děvčata, jste nutné zlo držené fest u huby.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 13:54:09 12. 03. 2016
default.png
Co vím, tak různé obchody nabízí slevy pro příslušníky BS:
armed.cz - 5% na vše i zbraně v jejich nabídce
police-shop.cz - 7% sleva
hqh.cz - 10% sleva
Samozřejmě Česká zbrojovka má 20% slevu na vybrané pistole
Střelnice Střelecký servis poskytuje slevu 700,- na vykonání zkoušky odborné způsobilosti žadatelů o zbrojní průkaz pro PČR

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio