Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Nábor nových policistů 2016

Ahoj, za nedlouho ukončuji střední vzdělání a konečně se mi blíží splnění si snu a to je práce u PČR, zatím tam ještě nejsem ale mám k Vám dotaz, jakou specializaci si zvolit, myslím tím jestli se přihlásit k dopravní policii nebo tak a proč. Jistě je tu spousta zkušených policistů, kteří by mi mohli poradit na co si dát pozor při výběru a tak. A ještě jeden dotaz, je tu někdo, kdo také plánuje nástup k PČR konkrétně z Ústí nad Labem? Děkuji Všem za rady a tipy.
CHORCHE :: Datum založení: 12. 03. 2016 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 14:37:55 13. 03. 2016
default.png
Dle mě ti na tohle tady někdo těžko odpoví. Z dopravní policie by ti řekl, že by nikdy nechtěl šlapat chodník a z hlídkové ti řeknou, že by k dopravce nikdy nešli. Spíš se zeptej sám sebe co chceš dělat a kam se chceš dostat.
Honit piráty silnic a kontrolovat dopravu - dopravní policie, honit zločince a pomáhat lidem na ulici - hlídková služba, vyšetřovat zločiny - SKPV, sedět na zadku, dloubat se v nose a otvírat vrata - Ochranná služba, čumět do pasů a mluvit cizíma jazykama - Cizinecká policie, hledat pašeráky a řešit daňové úniky - Celní správa, atd atd. Každý má své výhody a nevýhody, a nikdo ti neřekne: jdi tam, tam je to nejlepší.
Bohužel většinou k tomu se dostaneš hodně málo nebo vůbec a budeš nakonec jen řešit papíry, termíny, spoustu nesmyslů od lidí a od vedení a venku se budeš tahat s bezdomovcema a feťákama.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio