Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

(REDAKCE)

Expolicista Jiří Tišler je podle soudu nevinen
Ilustrační foto

Osvobozujícím rozsudkem Obvodního soudu pro Prahu 5 prozatím skončil případ bývalého policisty Jiřího Tišlera, který byl obviněn ze zastřelení ženy při automobilové honičce s recidivistou Václavem Hlinovským.

Autor: Redakce
Publikováno: 01. 04. 2016
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CATANI 22:10:19 01. 04. 2016
default.png
Názor na to mám, ale musel bych být hrozně sprostý a to se v demokratické společnosti a mezi "managmentem" dnes vůbec nenosí....Žijeme v zemi, kde zákon platí někdy, někde, na některých místech a záleží na počasí a časové ose, kdy se vlastně zjistí, že to není ničí zájem. Pokud todle někdo považuje za normální, já né. Ten policista neměl nikdy stát před soudem.

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio