Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

fyzicke a psychicke testy

Zdravím mám pár otázek byla bych ráda ,kdyby jste mi odpoveděli děkuji 1)dá se opakovat fyzické testy ,když je napoprvé neudělám? 2)co přesně je v psychologických testech co např. kolik je otázek a jak dlouho se dělají 3)berou ohled na ženy u kliků(jsou schovývavý?) 4)provádí se u fyzických testu sedylehy? pokud ano mužete mít nohy zapřene o zebriny?) 5)jak dlouho a casto jste denne trenovali na fyzicke testy 6)nevíte ,kde bych si mohla zkusit psychotesty díky moc všem
SUSANE :: Datum založení: 04. 07. 2016 :: celkem 133 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu HAMMER 21:10:53 22. 01. 2017
default.png
MIA [2017-01-22 12:53:47]: Zbytečně nebuď vztahovačná a získávej zkušenosti. Nijak jinak než časem, praxí a zájmem to nejde.

Moc nechápeš o co mi jde: k policii už není výběr, ale nábor a připomíná to třesení ze stromů rovnou do uniformy. To je dehonestace sboru i poslání policisty. To mě vadí. Začalo to v roce 1996, od té doby začali přicházet bez brýlí slepí, roztržití, větu složit neschopní manící a manice... Pamatuju na Šupu v Brně už nevím kdy to bylo, ale když vedle nás co jsme byli na pravidelném školení (jednou za rok a něco jel každý na dva týdny na škokení, nevím jak dneska) byli nastoupení nováčci a jejich vedoucí jim říkala, co je ve službě čeká. Po pěti minutách se tři sebrali a že to dělat nebudou!!!! Nám spadly brady až na zem...

Pokud je ze sta mladých jeden schopný poslouchat, učit se a myslet, tak to není generalizace, ale realita. Jako můj tovaryš ve firmě. Ze tří set učňů jeden jediný, co něco umí, chce a nebojí se a co dnes vydělává na ŽL za tři dny víc, než před rokem za celý měsíc v zaměstnání. Opravuje si domek a čekají rodinu, má jednadvacet let. Mám komu firmu jednou předat. Mám štěstí jako prase ale hledal jsem asi dva roky! Tak jak by jsi to nazvala?

Můžeš mi teda říct, jak nemám generalizovat? Copak můžu za to, že mladíci v jednadvaceti letech dnes nejsou fyzicky i psychicky zdatní chlapi, ale z drtivé většiny mamánci? Já tohle nezpůsobil, já to jen konstatuju, co vidím v reálu.

Co byla velmi užitečná rada co jsem dostal a co předávám dál bylo, že pokud něco dělám a myslím si, že si to pamatuju, mám si vždycky vzít zákon přečíst si to přesně. Ujistit se nebo s úlekem zjistit, že jsem tady nebyl zrovna v kramflekách jistý.

Najednou zjistíš, že jsi o nějaký level nad zbytkem ale tvůj problm je vtom, že oni se toě nikdy přizpůsobovat nebudou, ale ty jim.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 12:53:47 22. 01. 2017
mia.jpg
HAMMER [2017-01-22 08:46:59]:
vždyť říkám, že na solar je to spitanovi blbost (ikdybych se trefila přes velmi pravdepodobny ascites). Bavili jsme se před tím víc obecně až potom jsi to zkonkretizoval..

Hammere a víš, čím se liší můj postoj k tobě od toho tvého ke mě? Tím, že generalizuješ... Vidíš všechny mladý ucha stejný. Ale vůbec tě třeba nenapadně, že můžu mít od dětství jiné vzory a výchovu než ,,klasický zoban," kterýho tady dáváš za příklad. Třeba jsem zažila od malička kliky, letecký dny-myslím, že víš, co to je ;), neodmlouvání, absolutní přesnost atd. Jinak řečeno TŘEBA, jsem měla doslova a do pismene vojnu...
TŘEBA není můj postoj tak žalostný, jak si myslíš...
TŘEBA se chci dobře připravit, protože vím, že o život mi může jít i v mém dosavadním zaměření...
TŘEBA sloužím i ted záměrně se starším kolektivem už teď, protože vím, že vrstevníci a jejich hihihaha mě nic nenaučí...
TŘEBA se nespokojím s tím, že splním nějakou kvotu testu, ale jsem vychovaná na sobe makat naplno..
TŘEBA význ. slova kolega chapu tím starý způsobem- partak, který mi chrání kůži, ALE který je závislý na mých schopnostech..
TŘEBA už několikrát na mých zkušenostech a dovednostech závisel něčí život a uvědomuju si jeho cenu a tu odpovědnost
atd...

To, že jsem mladé kuře, neznamená, že nectím rady starších, nemám ponětí o životě a nejsem zvyklá se o sebe postarat aj.
Ano, jsem někdy přidrzlá :) Ale nejsem namyslený tupy ignorant. A jestli si to myslíš, je to tvuj problem-Ale v tom příp. nechápu, proč tady vypisujes romany? Namyslený, tupy, naivni ignorant by to nečet, nepochopil podstatu a rozhodne to neocenil :)

Jsem ráda, za tvé reakce- Rozhodně se ti nemůžu rovnat, co se zkušeností týče. Jen vsechny zobany nemusis hazet do stejneho pytle ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 08:46:59 22. 01. 2017
default.png
MIA [2017-01-20 20:57:32]: Víš čím se liší ten, kdo by před třiceti lety přes psychotesty neprošel a dnes ano? Tím, že neumí poslouchat. Když ti zkušený pes říká, že spiťanovi na solar můžeš mlátit jak chceš, musíš si to ověřit na sobě, až tě po první ráně s otevřenou hubou jaktože to nefunguje, liští přes celou hubu a na zemi zůstanou jen tvoje boty, co?
Cvičil jsem karate a byl tam boreček, co dělal před nováčky velkého machra. Já od dvaceti let posiluju, sedy lehy s desítkou za hlavou mimo jiné cviky na oblast pasu, a tak mě boreček zkoušel složit ranou na solar. Asi tak desetkrát a neuspěl a to jsem byl střízlivý. Za takovou chybu můžeš snadno v reálu zaplatit životem. Byl zmatený tak, že kdybych mu dal prostou facku, vyletí oknem.
Ne nadarmo z 24 žadatelů procházel kdysi psychotesty k policii jediný. To byli borci, kteří na vojně dělali pět set kliků a když se jim řeklo: uděláš to tak a tak, tak o tom blbě nediskutovali, ale prostě to udělali.
Přišel takovýto zoban na útvar a dostal se mezi deset (na faře) starých zkušených kusů. Ti mu dávali pět roků takové mitte, že si to nikdo z vás nedokáže představit. Usnesení trestného činu psané na stroji jsi znal z hlavy jako básničku slovo za slovem, pamatoval jsi si veškeré činnosti na švech pastích v objektech, odkud a jak se přijíždí, co dělá dozorčí, co řidič.
Příklad konkrétní, který tady mladí zobani opakovaně napadali: při hlídkové autem mi služebně starší kolega ukázal chlapa, co venku před domkem mával sekyrkou nad hlavou a něco křičel na lidi, řekl mi kdo to je a řekl mi, abych šel ven a díval se, co musím udělat, jinak je tento maník nebezpečný. Ještě připomenu, že tomuto kolegovi to samé říkali jeho mazáci. Pak vyběhl z auta ven, chlap se sekerou dostal přes hubu až letěl na jednu stranu a sekera na druhou a utekl do domu, kde vlezl do ložnice pod peřinu. Jen čupřina a dvě ruky držící peřinu vedle čupřiny mu čouhaly.
" A takto musí skončit, pamatuj si to mladý, jinak je nebezpečný!" mi doslova řekl ten starý mazák.
Za nějaký čas, do půl roku, jsem jel sám kolem toho domu a on tam poskakoval zase se sekáčkem na řepu v ruce, nad hlavou. Nad ničím jsem nepřemýšlel, zastavil, vylítnul z auta, zařval a flák mu jednu, že mu vylítly nohy do luftu.
Skončil přesně tak, jak mi ukazoval můj mazák.
Netralo pět let, začali nastupovat maníci, co už prcházeli náborem místo výběru. Dvěma z nich jsem toho křupana ukázal a vysvětlil, co se musí udělat, ale nemohl jsem to předvést, protože jaksi neměl v ruce nic nebezpečného a mimo to mě už zdravil. (On měsíc neslyšel na ucho a nemohl otáčet po té facce hlavou a popravdě jsem v tu ránu, jakmile lehnul, měl pocit, že jsem mu tu hlavu urazil a moc dobře mi tedy měsíc nebylo). Prosě jsem si neuvědomil z nezkušenosti, že je sušinka a nemůžu mu takto hrozně ubalit.
Za nějaký čas tihle dva nezkušení (kretén vedoucí) meli společně službu a vyjeli právě na tohoto maníka, co tam zase lítal se sekerou po dvorku a dobýval se (jakože) do dílničky, kam se schovala jeho družka.
Zákrok těch dvou skončil tak, že asi pět minut řvali jménem zákona na vypitého chlapa, který ani netušil kdo to je, následně se chlap otočil k nim a jako starej Brůna pochodoval na ně. Neměli s sebou ani KASR ani obušek, nic. Tak vycouvali ven na ulici, což bylo asi třicet metrů za stálého pokřikování "jménem zákona", takže venku už byly zástupy lidí zvědaví co se tam děje. Tam ty dva blbečky nenapadlo nic jiného, než že jeden se pakoval na jednu stranu a druhý na druhou a ten jeden nedostal žádný blbější nápad než vytáhnout bouchačku a začít střílet. Snažil se trefit drbana do nohy, ale protože střílet neuměl a ještě to bylo ve stresu, prvních osm ran trefilo asfalt, odrazilo se a přelítlo tomu druhému volovi v uniformě přes hlavu. Jak blízko bylo totálnímu průšvihu vy asi nechápete. Nakonec se trefil dvakrát po sobě a drban si sednul na obrubník a bylo po zákroku.
Vedení jejich postup ututlalo, tehdy by totiž muselo vedoucího za velení dvou zobanů do služby potrestat a střelba byla posouzena jako oprávněná. Jak si to schytali od všech na oddělení si vy mladí dnes nedokážete představit.
Všechno to bylo jenom proto, že se místo výběru k policii začal dělat nábor. Psychicky nepřipravení lidé šli vykonávat práci, kde záleží na maličkostech a není možné, aby si kdo chtěl dělal co chtěl podle toho co "myslí", neboť dlouhými lety policejní praxe bylo jasně prokázáno, že četníkem se stává mladý a dobře vybraný adept po nejméně pěti letech cepování ze strany zkušených kolegů. To bylo nejlepší BOZP co existovalo, nějaké balistické vesty a rukavice jsou u pitomců k ničemu.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 20:57:32 20. 01. 2017
mia.jpg
HAMMER [2017-01-19 21:42:35]: já myslím, že takový spiťan mě zrovna akorat po raně na solar zbleje (když náááhodounebude mít ascites a já se trefim) :))))
Neboj, já to dotrénuju a pak me to kdyz tak douci akce..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 21:42:35 19. 01. 2017
default.png
MIA [2017-01-19 17:26:51]: No, tak až takového spiťana trefíš na solar a on nebude vůbec reagovat, vzpomeň si, co jsem ti říkal. Používali jsme mnohem brutálnější praktiky s tonfou a ani ty neúčinkovaly.
Pak musíš dávat strašně bacha, protože ty nejsi jako polda nějaký civil a neprojde ti, když drbanovi něco uděláš, musíš počítat i s tím, že nemá všechno uvnitř v pořádku...
Ale s tím protahováním na místě máš pravdu, to je základ uklidit to před čumily max rychle.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 17:26:51 19. 01. 2017
mia.jpg
HAMMER [2017-01-19 06:53:49]:
Asi si predstavujes neco jineho nez mam na mysli ;) technika muze byt ucina i pri minimalnim nenapadnem uderu... A da se vypnout naprosto elegantnim zpusobem bez nejakejch silenejch uderu na sisticku... A vyrazeni dechu, dopracovat? Rekla bych, ze uz par stoleti je objeveny solar plexus (ja ho sice nezasahuju mae geri, ale i tak byl vzdy vic ucinej nez jsem chtela).. Jinak je otazka jestli to moc neprotahujes, kdyz tam mas cumily.. Navic pochybuju, ze by nekdo neco namital, kdyby skvrne jako ja poslalo 100kg darecka na chvilku spinkat. Leda ten rozkosnak az se jesitnej vzchopi...

Dekuji, ale pripravena se necitim, tak abych to delala profesne. Takze az to bude i tuna nahore, tak potom... No ni? Mimochodem Ostravak? :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu HAMMER 06:55:22 19. 01. 2017
default.png
CHIP [2017-01-18 08:11:34]: Co já? Mám dělat figuranta? Zase? No tak aby byla sranda...tak jo teda... Jinak s tím kříšením se snad ani neunavuj Chipe... :)))

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu HAMMER 06:53:49 19. 01. 2017
default.png
MIA [2017-01-17 21:56:29]: Dobře přemýšlíš. No vyrazit dech a podobně, s takovými praktikami totiž na veřejnosti fandící kdejakému drbanovi můžeš totiž narazit. Bušit do někoho je dost ožehavé. Pravda je, že sebevětší silák a "necita" chycený za hlavu sebou práskne o zam jako řepa, ale k vyražení dechu ho potřebuješ ještě nasměrovat.... Přeju v případné praxi hodně štěstí, což mít budeš, bo jsi připravená.
Jenom si vzpomínám na děsnou srandu, když kolega jakožto instruktor sebeobrany sdělil jinému kolegovi, co měl celkem sílu, že mu ta jeho síla k ničemu není, aby ho chytil za hadry pod krkem...

No stalo se, kolega stál na špičkách jak ho ten silák skoro zvednul a páku na jeho ruku nebyl schopný nasadit, protože neměl oporu v nohou a ta ruka toho silného připomílala rameno jeřábu. No a protože se všichni začali řehtat, tak se to už nijak dál nevyřešilo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MIA 23:01:49 18. 01. 2017
mia.jpg
ROCK [2017-01-18 22:15:08]: To mas blby, ja je nenosim.
Si je muzes koupit a koukat na sebe do zrcadla ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ROCK 22:15:08 18. 01. 2017
default.png
MIA [2017-01-18 12:16:45]: Já bych zrovna ty bikiny uvítal :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio