Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZOP Praha 2017

Dobrý den. Vím, že tu příspěvků se s obdobným tématem je mnoho, přesto jsem nikde nenašla pro mne dostačující odpovědi. :D Příští rok mě čeká maturita a tím pádem i rozhodnutí co dál. Studuji Trivis SŠ veřejnoprávní v Praze. Dost uvažuji, že bych hned po střední šla na ZOP a pak na Policejní akademii. Myslíte že to tak nějak jde? :D Budu ráda za jakékoliv informace. :)
JANINKA68 :: Datum založení: 16. 07. 2016 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 05:25:26 17. 07. 2016
default.png
Myslím, že takhle nějak to nejde. Aby jste mohla na ZOP musíte se stát policistou, takže musíte projí výběrovým řízením. Pokud chcete na PA tak pak musíte udělat přijímací zkoušky. Být vámi soustředím se na maturitu, ta je pro vás aktuální. Taky počítejte s tím, že ne každý se k PČR dostane a ještě míň lidí se pak dostane na PA.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio