Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

služební místa - celní správa

Ahoj, mohl by mi někdo poradit, kde najdu volná služební místa na stránkách celního úřadu? Tyto stránky prolézám už nějakou dobu, samozřejmě jsem našla nábor nových zaměstnanců, volná pracovní místa (pracovní poměr) a místa - boční vstup....ale služební místa jsem našla jen na stránkách min. vnitra, když jsem na danou pozici napsala, byla jsem odvolána opět na stánky celního úřadu, kde se prý daná pozice nachází....samozřejmě jsem ji nenašla :(
BRITUSA :: Datum založení: 05. 10. 2016 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CERT008 09:04:37 31. 10. 2016
default.png
Vypsat formulář a cs se vám sama ozve jak bude mít vhodné místo ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TEN_KTERY_KRACI 20:35:08 18. 10. 2016
Ten_ktery_kraci.jpg
Ahoj, musíš vyplnit e-formulář Žádosti o přijetí do služebního poměru.
https://forms.celnisprava.cz/aforms.php?action=fill&id_form=100

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 10:40:48 05. 10. 2016
default.png
Jednotlivá SM pro nábor z civilu se už na stránkách CS nevypisují. Musíte přímo kontaktovat náborové oddělení. Také lze vidět volná místa v aplikaci OSM (pravděpodobně vámi zmiňované stránky MV) ale i tak musíte pak kontaktovat personalisty, např. vyplněním dotazníku na stránkách CS nebo telefonicky či emailem.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio