Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Referent dohledu nad subjekty

Zdravím, chci se zeptat čeká mě pohovor v Pardubicích na pozici Referenta dohledu nad subjekty, zajímalo by mě co je náplní práce, zda se člověk dostane i trochu ven, nebo je to jen papírování a kancelařina? Díky
BARENAEL :: Datum založení: 07. 12. 2016 :: celkem 3 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BARENAEL 11:53:27 12. 12. 2016
default.png
APEP [2016-12-08 22:37:32]:
Zdravím, chtěla bych se ještě zeptat, zda nevíte na co se mě budou ptát na odbornost ním pohovoru.
A jestli nemate informace o tom, zda může celník dálkově studovat.
Na celé dokončení přijímacího řízení, čekám už od jara. A v září jsem začala dálkově studovat, tak se bojím aby to nebyl problém.nemate s tím zkušenosti?
Případně děkuji za odpověď, od CS nikoho neznám tak nevim, kde zjišťovat informace nebo zkušenosti.
Díky

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 22:37:32 08. 12. 2016
default.png
Koukne se víc než trochu. Náplní jsou kontroly vybraných výrobků v obchodech, večerkách, hledání padělaného zboží v tržnicích, kontroly zaměstnávání cizinců, a nově i kontroly na EET a od 1.1. bude i hazard

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio