Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

přestup přes výpoveď

Ahoj, chystám se přes výpoveď přestoupit od VSČR k PČR, chtěl bych se zeptat, jestli je i tady dvouměsiční výpovědní lhůta nebo když je to ze složky do složky tak je na vyžadání bez těch dvou měsiců. Děkuji
YKNES :: Datum založení: 02. 01. 2017 :: celkem 11 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu OUTOFORDER 21:33:49 15. 03. 2017
default.png
Nejsou zadne procedury. Pri prestupu mezi bezpecnostnimi sbory se absolvuje pouze psychologicke vysetreni. Samozrejme pokud mas platnou fyzickou a zdravotni zpusobilost.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 21:02:38 07. 03. 2017
default.png
Je to tak, jak to napsal Karbarek. Rozhodně je výhodnější změnit dres v rámci výběrového řízení. Není to úplně běžná věc a nepochybuji o tom, že co okres/kraj, tak je to jinak. Doporučuji zajít osobně na nové působiště a získat informace právě tam.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 09:14:09 07. 03. 2017
default.png
Když budeš končit na žádost o ukončení služ. poměru, tak je dvouměsíční výpovědní lhůta. Já bych raději zkusil najít výběrové řízení na místo kam chceš nastoupit, nebo ještě lepší je tam zajít a domluvit se s příslušným funkcionářem aby to výběrové řízení vyhlásili. Pak se do něj přihlásíš, když ho vyhraješ a vyberou tě, tak jen přestoupíš a jedeš dál, ale u PČR, kde ale zřejmě budeš muset stejně absolvovat všechny přijímací procedůry. Výhoda je v tom, že můžeš nastoupit třeba do 5 TT, kde je lepší plat. Když nastoupíš po výpovědi u VS do PČR, tak začneš od píky s platem 17000,-Kč hrubého, a to je nuzný plat. Na bližší podrobnosti se zeptej na místě kam chceš nastoupit, a doporučuji ti jít přímo za vedoucím územního odboru, (prostě okresní velitel). Čau a mnoho zdaru.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio