Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty, jejich obsah obecně - co přesně vás tam čeká

Zdravím, psychotesty mám úspěšně za sebou a protože i tady jsem hodně načerpal, tak i já přidávám další užitečné info pro ty, které to ještě čeká. Celé vyšetření trvá cca.7 hodin bez přestávky následovně: 1) test pozornosti - na čas, docela mazec, ale dá se to zvládnout 2) Amthauerův Test struktury inteligence (i-s-t 2000 r) pro ty, kteří si to chtějí vyzkoušet existují podle mne docela dobré stránky - tréninkové psychotesty k policii http://kpolicii.epsychotesty.cz/, kde si přesně tento test lze vyzkoušet nanečisto, popřípadě procvičovat, mně to fakt hodně pomohlo, je to moc pěkně udělané, všechny subtesty jsou na čas, celkem asi půldruhé hodiny menšího stresu 3)FIRO1 - osobnostní škálový test 4)FIRO2 - osobnostní test č.1 240 otázek 5)MMPI2 - osobnostní test č.2 567 otázek - na webu si to můžete přímo vyzkoušet zde http://mmpi2.czweb.org/test.htm, je to sice ve slovenštině, ale obsah otázek i počet je zcela totožný výše uvedené 3 osobnostní testy se moc ovlivnit a nacvičit nedají, jsou to testy, které už nejsou sice na čas, ale nevyplatí se v nich lhát, pomocí těchto testů psycholog zjistí, zda jste například osobnostně vyzrálí, netrpíte-li nějakou poruchou osobnosti atp.. 6)sebehodnocení 7)dotazník (klasický osobní dotazník, jen vypplníte) 8)napsat motivační dopis někomu známému a pod 9)nakreslit strom snad jsem na nic nezapomněl, zvládnout se to dá, hlavně se pořádně vyspat a alespoň den před tím nechlastat atd..:)
MAREK96 :: Datum založení: 03. 01. 2017 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BAAL 22:50:32 10. 04. 2017
default.png
No nevím jak se přijímá teď, ale opravdu tolik lidí vyházejí, když v Praze chybí 500 policistů a ostatní kraje je musí dotovat? To je destrukce...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARMAR NA STOPĚ :: 14:40:32 01. 04. 2017
default.png
Ty prvotní psychotesty jsou ale legrace proti 2 dennímu kempu, co přijde potom (A všechny kraje ho nemají). Tam se vyhází dalších 75% lidí. Nemyslete si, že máte po prvním kole vyhráno, to je teprve malý krůček.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio