Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Policejní personální kamera Cel-Tec PD 77 G (REDAKCE)

Policejní personální kamera Cel-Tec PD 77 G
Cel-Tec PD 77 G
Foto: Marek Šustáček MS Foto

Stále větším problémem, pro výkon policejní služby, je snaha pachatelů trestné činnosti o diskreditaci zakročujících policistů, prostřednictvím falešného obviňování z překročení pravomocí, nebo z použití nepřiměřeného násilí. V některých případech si pachatelé dokážou obstarat falešné svědky, nebo policisty pranýřovat prostřednictvím médií. Nedávná kauza, „rohlík.cz“, ukázala, že tento trend má vzestupnou tendenci. Jedinou obranou policistů v takových případech, může být důkaz v podobě audiovizuálního záznamu. U mnohých zahraničních policejních sborů, patří profesionální personální videokamera, mezi standardní výbavu policisty.  V naší zemi jsme teprve v začátcích, nicméně poptávka ze strany policistu je vysoká. Na tuto poptávku reagovala firma VARIANT plus, spol. s r.o., která na český trh dodává profesionální personální kamery pro policisty, „Cel-Tec PD 77 G“. A my vám přinášíme její recenzi

Autor: Lukáš Heinz
Publikováno: 21. 04. 2017
zpět na článek

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 16:19:11 25. 04. 2017
default.png
Policista je na rozdíl od civilní osoby, povinen poučit osobu, jejíž jednání zaznamenává, že bude pořizovat audiovizuální záznam.

To je v nejakém ZPPP? Nebo z nejakého paragrafu zakona o policii?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio