Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

gen. Trojánek

Vláda navrhla povýšit do hodnosti generála mimo jiných i ředitele pražských policistů plk. Trojánka. Mimo jiné za personální stabilizaci Prahy.
TRNKALINKA :: Datum založení: 24. 04. 2017 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu BAAL 21:15:23 29. 04. 2017
default.png
KKKK [2017-04-25 09:42:27]: Ty jsi asi u PCR nikdy nedelal a nedelas, jinak bys nenapsal takovou ptakovinu. Srovnavat cetniky prvni republiky se soucasnymi policisty, je jako srovnavat fotbalovou 1.B tridu se soucasnym Realem Madrid. Uz jen narust kriminality, slozitost skutku a pravni opozdenost oproti realnemu stavu tvuj argument hazi do skartovacky...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu COPSR 16:16:32 25. 04. 2017
default.png
Tu za Moravou je situácia presne taká istá, resp. ešte horšia. Krajský riaditeľ v Bratislave dostal generála už pár mesiacov dozadu. A nie len on, aj ďalší 2 krajský a dokonca jeden policajný pridelenec ! :)))
http://www.teraz.sk/slovensko/plukovnici-povysenie-generali/176006-clanok.html

Samozrejme si to zaslúžia. A samozrejme situácia je momentálne v zbore a zvlášť v BA katastrofálna. Rozklad, vyhorenosť, nasratosť kam sa len človek pozrie.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 12:52:53 25. 04. 2017
default.png
Tak v tom případě počítám, že posilování Prahy našimi moravskými silami zřejmě tento měsíc končí...no ani to netrvalo dlouho :-))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 10:29:37 25. 04. 2017
default.png
baal: Asi jsem to nenapsal správně. Jsem typický příklad absolutního nekaréristy. Ač mám známosti, zkušenosti i školy, tak dělám práci předposledního policisty v Praze. Protože mě to baví. Mohl bych sedět na PP třeba v 9. PT, ale to mám dělat, něco, co mě nebude dělat radost? Hrát si na důležitého? Dělat něco, co mě nebaví? Nejsem blázen...

Nikdy nikomu nic nezávidím. A už vůbec ne frčky. Ale to zdůvodnění, tím ho buď někdo evidentně chtěl poškodit, nebo ti nahoře vůbec, ale vůbec neví, co se děje v podpalubí.

Třeba je to jen můj názor, třeba to vidím špatně a nerozumím tomu, ale personální situace v Praze nikdy nebyla tak špatná, jako je dnes.

Ať ho povýší, určitě si to zaslouží, ať má z toho radost, ať se mu daří. Police má oproti armádě pouze několik generálů. Ať jich je tam třeba padesát, proč ne?

Jen prostě nerozumím tomu zdůvodnění.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KKKK 09:42:27 25. 04. 2017
default.png
Za první republiky mělo četnictvo pár důstojníků a bylo funkční, dnes má víc důstojníků než Pentagon a výkonnost nula. Velké hvězdy byly málo, dáme zlato. I to je málo zavedeme generáli, a proč ne, ale má jich být jak šafránu. Ať si ho Trojánkovi dají, ale nedělají z nás blbce a zdůvodní tento krok přijatelně.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu BAAL 23:39:32 24. 04. 2017
default.png
Ono být krajským ředitelem hl. m. Prahy, kdy ti krajský a obvodní kriminálky brakuje nově založený NCOZ a ty nemáš lidi ani na místní oddělení, není žádná hitparáda. A závidět mu generála... trapné.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KKKK 20:50:00 24. 04. 2017
default.png
Personální situace je již v Praze dlouhodobě stabilizována a nevykazuje anomálie - tedy odchody jsou trvale vyšší než nástupy.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 20:09:56 24. 04. 2017
default.png
Chtěl jsem se zeptat kolegů z Prahy, zda-li je u vás také již personální situace stabilizována? :)))

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio