Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZOP - Stráž pod Ralskem

Zdravím vás všechny, zajímalo by mě, jak probíhá ZOP u VS. Mohl by mi někdo prosím poskytnout nějaké bližší info? Nejlépe někdo, kdo v poslední době ZOP absolvoval nebo třeba někdo, kdo teď na ZOP je? Zajímal by mě třeba nějaký denní režim, průběh, náplň, jak je to náročné, prostě jakékoli info. Díky ;-)
BUROS :: Datum založení: 29. 08. 2017 :: celkem 14 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JERSEY27 13:31:29 01. 09. 2017
default.png
Zdar, je to na 3 měsíce, chodí se do školy od 7:15 do 14:50, mezi pauza na oběd na hodinu a další přestávky. Sedíš ve třídě a nudíš se, je tam taky sebeobrana a 3x střelby. Většinu volného času trávíš v hospodě, protože ubytovna stojí za vyliž prdel a není na ni ani wifi. Obědy hnus, horší už to snad ani být nemůže, tak si připrav něco na žaludek, endiaron apod.. :D Učitelé jsou v pohodě, zkoušky 30 otázek, na které se musíš holt připravit, teorie praktická, ale jinak se to celkem dá. Kdyby tě něco zajímalo ještě, dej vědět

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio