Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Brutální zmlácení člověka v parku

Mohl by mi prosím někdo vysvětlit, jak je možné, že v době, kdy máte ve městě na každém rohu asi tak milion kamer, se může stát něco takového: http://prazsky.denik.cz/zlociny-a-soudy/pomuze-k-nalezeni-ctyr-nasilniku-jeden-kresleny-portret-20170903.html? Jak je vůbec možné, že vám ve městě přímo pod nosem banda bezmozků mlátí kluka jako žito, pak ho v bezvědomí hodí do jezírka, a vy nejenom, že nezasáhnete, ale ještě ho tam necháte několik hodin ležet bez pomoci (to, že pomoc nezavolal nikdo z kolemjdoucích, vás samozřejmě odpovědnosti nezbavuje)? Co u těch monitorů vlastně děláte, když si ani nevšimnete, že vám uprostřed ulice někdo masakruje lidi? (Tohle samozřejmě není ani zdaleka jedinej případ.) Ještě mi prosím prozraďte, jak to obvinění hodláte klasifikovat, pokud se vám nějakou náhodou ty šmejdi přihlásí. Zase to bude klasicky přestupek ublížení na zdraví nebo už je tentokrát hodláte obvinit z vraždy ve stadiu pokusu? Ne, že by házení lidí v bezvědomí do vody nebylo normální. Hlavně potom nezapomeňte lidem ochotně sesbírat kvéry, až dostanete befel shora.
OBCAN1 :: Datum založení: 09. 09. 2017 :: celkem 1 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JARDA-JORDAN 06:53:40 12. 01. 2019
default.png
Občane 1, obrať se na městskou policii, ale napřed se podívej, zda tam ta kamera vůbec vidí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio