Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Test na drogy i z moči nebo pouze z krve ?

Zdravím, chtěl bych se zeptat zda se dělají testy na drogy i z moči nebo pouze z krve ? Přestal jsem s kouřením trávy před měsícem s tím že s tím končím nadobro, nechci s tím mít už vůbec nic společného a začít "odznova" a pracovat u PČR. Byla to několikaletá "fáze" kdy jsem ale - dá se říct - "hulil první ligu." Mám už za sebou úspěšně fyzické testy, čekají mně psychologické testy a pokud zvládnu i ty jde se na zdravotní. Bohužel THC se v moči drží i 3 měsíce a bojím se že vyletím právě kvůli tomu. Chtěl jsem kvůli tomu čekat déle, jenže jsem se šel zeptat na personální oddělení na podmínky přijetí a než jsem se nadál podepisoval jsem papíry a o 3 dny později dělal fyzické testy. Znovu bych chtěl zopakovat že se opravdu k užívání marihuany vracet nechci, přerušil jsem veškeré kontakty s lidmi kteří s tím mají něco společného a chci začít znova a z této mé "fáze" se poučit, v lepším případě na ní zapomenout. Žádné jiné drogy jsem neužíval a užívat samozřejmě nechci. Předem děkuji za rady a neodsuzující a nápomocné komentáře :)
KOTVUS :: Datum založení: 10. 09. 2017 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu FOXX 08:56:22 12. 09. 2017
Foxx.jpg
Ahoj,

nevím, zda se něco nějak měnilo, ale my jsme dávali moč právě kvůli toxi... Snad ti tato informace pomůže.

Držím pěsti nejen v kariéře, ale hlavně při cestě za novým životem.:-):-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio