Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

ZOP střed. kraj

Dobrý den, pracuji přes 10let u MP a nyní bych se rád posunul směrem k PČR :-). Chtěl bych se zeptat policistů, kteří mají čerstvě za sebou ZOP nejlépe v Praze. Jde mi především o časový plán t.j. jak je rozvrženo těch 12měsíců na ZOP. Jak dlouho trvá samotná škola (např. 6M od pondělí do pátku od 08-16hod?), pak se prý jezdí do střediska Sadská. Tam se i přespává nebo je to ráno tam a odpo zpět do Prahy? Zjišťoval jsem u kolegů na obvod.odd., ale všichni mají ZOP již pár let za sebou a tak bych rád co nejčerstvější info. Děkuji za info.
ROB44 :: Datum založení: 16. 11. 2017 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu AF13 10:01:42 19. 11. 2017
default.png
Cela ZOP je v nejlepsim pripade na rok. Pokud jde o Stc. kraj tak prvni mesic je v Sadske, pak skolni cast v Praze, ale klidne take v Brne, druha cast zase v Sadske. Volne to muze byt prolozeno praxi na utvaru. Konkretni info by ti meli dat na personalnim. Prespavat neni treba nikde.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 08:20:24 19. 11. 2017
default.png
z mé zkušenosti: systém základní výuky u PČR se mění minimálně posledních 10 let z železnou nepravidelností zhruba 2x ročně, tudíž se nikdy nedá předpokládat, že následující nástupní termín bude probíhat stejně jako ten poslední...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MRLANGUSTA 14:13:19 18. 11. 2017
default.png
Ahoj,
k policii jsem nastupoval minulý rok. První měsíc jsem absolvoval kurz na zbraň ve Vyškově (v tvém případě Sadská) - a probíhalo to Po - Pá 07:00 - 18:00 s prodlouženou polední pauzou a zkráceným pátkem do 13:30. Celkově to vycházelo na zákonem stanovených 37,5hod týdně.
ZOP v praze trvá 9 měsíců. Po - Čt 07:00 - 15:15. Pátek opět konec dříve. 12:30 - 13:30.
Občas odpadl nějaký vyučovací blok, takže se končilo dříve, či začínalo později i v jiné dny..
Vyškov (Sadská) - byla nutnost tam měsíc přespávat. Ubytování a strava plně hrazena.
ZOP Praha - Ubytování a strava pro mimopražské hrazena. + výhoda - nebyla nutnost zůstávat přes noc. Já osobně jsem dojížděl do Liberce každý den po vlastní ose. Pokoj mě sloužil pouze jako převlékárna a odpočívárna při polední puze.
Pokud by jsi měl zájem, mohu ti zaslat na e-mail harmonogram 9 měsíců ZOP a rozvrh. Nebude se to přesně shodovat, ale obrázek si o tom uděláš.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio