Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

strach z vody

Zdravím, uvažuji že půjdu zkusit nábor k policii. Bohužel mám ale problém s plaváním, jsem absolutní neplavec a už jsem si i vypracoval strach z vody. Je to problém při fyzických testech popř. někdy později v průběhu výcviku? Díky za odp.
DAVID90 :: Datum založení: 11. 01. 2018 :: celkem 10 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOSE999 21:26:15 13. 01. 2018
default.png
Při fyz. testech ne. Na ZOPCE se plave 2-3x za celý výcvik( Holešov), ale pokud neumíš plavat budeš mít nějakou náhradu. Takže se nemusíš bát.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu WASZEKK 20:21:53 13. 01. 2018
default.png
v Praze na ZOP ještě donedávna bylo součástí fyzické přípravy i přezkoušení z plavání na 100m na čas volným stylem (nejhůře za 2:15) a bylo to podmínkou k získání "splnil" z jednoho modulu...

jak píše armyn, ač to možná nerad uslyšíš, co kdybys musel pro někoho do vody skočit... a jak píše ghost-cop nikdy není pozdě se to naučit ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 10:31:48 13. 01. 2018
default.png
Podmínka umět plavat, není. Tzn. že bys neměl ani být popotahován za to, že pro někoho neskočíš do vody. Na druhou stranu, umět plavat se považuje za samozřejmost a asi se tady všichni shodnem, že příslušník na ulici, by umět plavat měl.
Jestli máš strach z vody z toho důvodu, že jsi neplavec a nikol naopak, nauč se plavat - věř mi, že se to stále můžeš naučit ;-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ARMYN 09:46:26 13. 01. 2018
Armyn.jpg
Ahoj, při fyzických se do vody nejde,při výcviku nevím, ale problém by to mohl být spíš na psycho. vyšetření. A když to vezmu do důsledku, tak jak chceš pomoci třeba topícímu se člověku, až budeš ve službě a nedejbože na tohle dojde?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio