Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

!!WANTED!! Hledá se sparing partner/ka

Ahoj kolegové, hledám někoho v Praze, kdo má čas a chuť chodit trénovat ve dvou - nebo klidně i ve více lidech. V ideálním případě by měla ta osoba umět alespoň základy lezení/jištění, to je asi jediný požadavek, pohlaví, věk, etnikum, rasu, víru, atd. neřeším - nehledám si životního partnera, chci opravdu parťáka/parťačku na sport. No a teď pojďme k jádru pudla - pokud tě baví lézt (umělá, skály, boulder), fitness, funkční trénink, turistika, úpolové sporty či bojové umění.. ale nebráním se ani plavání, gymnastice, kolu (ale to spíš v terénu/lese), atletice, tak si budeme rozumět... (v zimě lyžování, ale to teď není aktuální). A to by asi na úvod stačilo. (-: P. S.: Jsem schopna doučit i ty základy lezení/jištění, takže vlastně žádné valné požadavky. Jo a nesnáším lenochy, co si přišli do fitka pokecat.;-))
FOXX :: Datum založení: 24. 04. 2018 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu CHIP 21:23:27 25. 04. 2018
Chip.jpg
Nechtela bys nekdy zajet na Spartana, Gladiatora nebo Predatora? Jezdit sám autem se prodraží...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu FOXX 21:39:12 24. 04. 2018
Foxx.jpg
:-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio