Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Placene přesčasy- konečně??

https://m.novinky.cz/articleDetails?aId=440349&sId=&mId= Jak to tedy je s placením přesčasů od noveho roku, tedy 2018? Prošel tenhle ( konečně slibný ) navrh senatem až k vam slouzicim policistum? Nebo to bylo jen falešné světlo na konci tunelu, jak to nakonec tehle ČR bývá?
MORY03 :: Datum založení: 18. 05. 2018 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu PAN-RUZOVY 17:13:54 19. 05. 2018
pan Růžový.jpg
Nevidím důvod, proč sbírat přesčasy. chci mít řádně zaplacenou práci a nazdar. Vyjímečně přesčas ano. Ale nebudu vypichovat někde, protože nejsou lidi, kteří ke sboru nepřicházejí.To není moje starost a nejsem za to placený.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu DABLIK 20:31:07 18. 05. 2018
default.png
Máte pravdu, že jich je méně, ale normálně jsou. Vyhlásí se opatření a je to. Od ledna máme už každý kolem 130 hodin. Takže to jde, ale musí se chtít.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PAN-RUZOVY 19:39:38 18. 05. 2018
pan Růžový.jpg
Přesčasy - od letošního roku totální sračka. Mistři z prezidia zaspali, protože o novele zákona věděli jen něco přes půl roku. Tak se řešilo celý leden, jak aplikovat zákon.
Výsledek je administrativa, prostě sračka. Zaplaceno dostaneš za svátek za 3 měsíce.
Ale bafuňáře to netrápí, maj svý jistý.

https://www.youtube.com/watch?v=MP2EVw8e8GI&feature=youtu.be

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 18:27:38 18. 05. 2018
default.png
Jojo. Za svatek dostanes 25% ale az za tri mesice nebo nahradni volno.
Jinak jsou 4 druhy prescasu.
Jeden standartni jak byl, ktery ti ale zaplatej az po vycerpani asi 500 hodin, dalsi je neplaceny prescas (zelene hodiny) pri mimoradnych udalostech. Dalsi je s tim, ze ti ho zaplatej za ty tri mesice nebo a na 4. si nevzpominam. Jinak je to s prescasy mnohem horsi nez bylo. Prakticky uz ho vubec nemame. Mluvim jen za nas kraj.
Je moc fajn, ze ti prachy navic nedaji, ale daji ti volno v utery dopoledne kdyz potrebujes delat na spisech a ses doma jak kul v plote. :) Ale at nejsem jen negativni, treba ma nekdo lepsi zkusenost.


Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MORY03 16:29:02 18. 05. 2018
default.png
Jen pro info : u PČR zatím nesloužim, tak prosím o komentář příslušníky policie, dekuji

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio