Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

výsledky fyzických testů

Ahoj, právě jsem splnila fyzické testy a ostatní, kterým se to také povedlo už hned po těchto testech dostali datum na psychotesty a zároveň žádost o výpis ze zdravotní dokumentace a mě jediné řekli, že se mi ozvou. Nevíte co by to mohlo znamenat a popřípadě jak dlouho mám počkat, jestli se opravdu ozvou. Děkuji
JANULE97 :: Datum založení: 17. 06. 2018 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu STRAPEK 16:46:54 18. 06. 2018
default.png
podle mě to neznamená vůbec nic, byl bych v klidu. U nás to bylo tak, že někteří co šli na fyzické už měli psychotesty za sebou a někteří na ně čekali měsíc po fyzických... neboj oni se ozvou :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio