Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

kurz 5 tt a dál

Ahoj, mám dotaz a třeba bude mít někdo informace. Sloužím v Praze a tento týden mi vedoucí řekl, že někdy v září půjdu na nějakou zkoušku. Že prý jsem byl na ZOPce jen půl roku a ty jsou jen do 4ky. Prý to má být samostudiem a zakončeno právě nějakou zkouškou. Příjde mi to debilní. Sloužím desátý rok a doteď to nikomu nevadilo nějaký rok jsem byl v 5ce a teď jsem půl roku v 6ce. Chci se zeptat kolegů co na tom už byli, teda jestli na tom někdo byl, jak to probíhá a jestli je to nějak moc přísné. (To víte né vše člověk dělá a navíc teď provádíme rekonstrukci domu, kvůli rodině a ještě se do toho učit) opravdu tolik času nemám. Díky za jakékoliv informace
NZK :: Datum založení: 14. 07. 2018 :: celkem 9 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NZK 11:20:54 14. 07. 2018
default.png
??????

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio