Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Plat nováčka u PČR, pokud předtím AČR a MP

Slouzil jsem 15 let u armády a teď 5 let u MP, jak to se mnou bude ohledně platu u PČR, pokud půjdu k PMJ? Započtou mi armádu a MP ne, nebo oboje ano? Kolik mužu čekat čistej příjem?
BULLDOG :: Datum založení: 28. 07. 2018 :: celkem 23 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu VSCRVSCR 16:27:44 20. 09. 2018
default.png
CHIP [2018-08-06 22:25:57]:
Já myslel že si tam kvůli tomu abys to ty 19kluky že středních naučil coveve

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu VYSETROVATEL 13:24:06 10. 08. 2018
default.png
BULLDOG [2018-08-05 21:25:31]:

Opravdu záleží, do jakého kraje jdeš.. Určitě bych měl více krajů v merku(pokud Ti to situace dovolí), protože by bylo škoda, kdyby Ti neuznali všechny nasloužené roky..

Když jsem nastupoval do Středočeského kraje, vím, že uznávali praxi jak od MP, tak i AČR, v celém rozsahu..

Přece jen je to služba u ozbrojených složek a ta by měla být započítána úplně stejně, jako u bezpečnostního sboru, pokud ne, je to zvěrstvo!

Zkušenosti se Ti budou hodit a určitě jsou cennější pro službu u policie, než kdybys nastupoval například od hasičů (bezpečnostního sboru, kde by se Ti počítaly všechny nasloužené roky nejen do tarifu, ale i do výsluhy)..

Jen si tedy oproti armádě určitě rapidně finančně pohoršíš, ale to jistě víš..

JERY1 [2018-08-05 23:04:56]:

Taky záleží, kde jsi se s nimi potkal.. Samozřejmě, že pokud voják přechází k policii, měl by zohlednit svoje znalosti a dovednosti..

Pokud je to kluk z bojového útvaru, určitě to bude pro OHS, PMJ, SPŠ, SPJ, ZJ, URNu, Ochrannou službu neskutečně cenná posila, protože ty zkušenosti jsou neocenitelné.

Naopak si myslím, že pokud by chtěl postupovat po linii trestního řízení, tedy OOP (OOP), ÚO (OŘ) SKPV, KŘ SKPV, a celorepublikové útvary SKPV, měl by nejprve začít na OHS či PMJ a po získání zkušenosti na těchto útvarech, teprve jít postupně výše..

Co jsem zažil vojáky, kteří šli přímo na SKPV, přesně to dojíždělo na tom, že neměli potřebné znalosti a dovednosti, dost často se projevovali "deformace" služby v armádě, které dost často kolegové nelibě nesli.. Ale upřímně, kdyby šel například vyšetřovatel z SKPV velet nějaké bojové jednotce v armádě, dopadl by stejně, možná ještě hůř..

Podobné je to i s vojenskou policií. Dělal jsem s ní několikrát, stejně tak vyšetřoval X spisů, které byly od ní do vyšetřování postoupeny (jestli již vyšetřují, nevím, ale předpokládám, že ano, protože už nějaké čtyři roky od nich nic k nám na SKPV nepřišlo; do té doby vím, že dělali pouze prověřování) a zkušenosti vojenských policistů jsou dobrý základ pro začátek služby na OOP (MOP), pokud by chtěli na SKPV, je pro ně praxe na OOP (MOP) nezbytná..

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu ZRALOK 15:22:53 09. 08. 2018
default.png
hoši,kurwa,to teplo už leze na mozeg, evidentně to píše co nejstručněji,jde k věci, službou v ačr se ten,kdo do ní trošku vidí, fakt nechlubí.Znám i případ,kdy započetli 2/3 z MP let (12 r zpět)-nejdou do renty.Jinak PMJ super útvar,za pouhé cca 2roky jsem tam zažil akcí skoro jako v tv,pokud tedy chceš a sám vyhledáváš, úz je jasná věc,ale dřív stačil jeden papír,kam se pohádka nabouchala a bylo vystaráno,nevím jak teď.Nefšimnul jsem si,že by se o něm vyjadřoval jako o zj.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 13:17:07 08. 08. 2018
default.png
TAHAC [2018-08-07 11:37:01]:

normálně se zeptal a normálně pak pokračoval ... tak každý má nastavenou etiku vyjadřování nějak jinak že ...

CHIP [2018-08-06 22:25:57]:

vůbec nemám problém s tím že uchazeč je voják, mluví za něj jeho projev. S vojáky jsem již pár krát sloužil a jsou mezi nimi kluci v pohodě ale taky úplní mantinelové. A přesně jako mantinel se projevil bulldog ve svém příspěvku, na což jery1 zareagoval a já s ním plně souhlasím...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TAHAC 11:37:01 07. 08. 2018
default.png
CODY [2018-08-06 23:29:54]:

Co na tom vyznívá nadřazeně? Normálně se zeptal a vy na nej hned naskáčete jako banda debilu..

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 23:29:54 06. 08. 2018
Cody.jpg
On si ale začal :D
Jak sem psal,napsal to dost nešťastne vyznívá to od něho dost nadřazené (15 let AČR kdo je víc) na jedné lodi sice jsme ale ta práce je diametrálně odlišná podle útvaru,kolegů, měst,atd policajt na rente co sloužil 95-2006 podle starého zákona měl taky úplně jiný sluzebni život než dnes...a kulometak skladník,kuchař,logista,mechanik zase obrovské rozdíly...my co jsme si zkusili více ozbrojených složek víme své a rohlíkem nás nikdo neopije.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CHIP 22:25:57 06. 08. 2018
Chip.jpg
Osobně nechápu některé kolegy. To máte komplexy z armády, nebo co, že se takhle chovate? Jako bojaři jsme radi když nám příjde někdo z armády. Jsou schopni uběhnout kilometr, udělat kotoul a hlavně vědí co znamená ano nebo ne, což se o spoustě těch osmnactiletych mamánků, kteří přišli ze střední školy říci nedá. Když jsem před téměř dvaceti lety nastupoval k PČR, měl jsem za sebou pět let v armádě a bylo to ku prospěchu. I kdyby jen proto, že jsem dokazal v zakroku přelezt přes plot s ostnatym drátem, což bylo pro spoustu kolegů z PMJ věc zhola nemožná. Zkuste prosím nebýt tak nafrnění a normalně odpovídat na otázky. Lidi z ozbrojenych sborů a sil by měli být na jedné lodi a je naprosto jedno zda jsme četníci, vojáci, celníci, VS nebo třeba hasiči. ( Teda s vyjímkou GIBSu) :-)

Souhlasím (+ 3)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu CODY 21:33:26 06. 08. 2018
Cody.jpg
Nechte ho on se sám vykoupe,vůbec neví do čeho jde...pmj je ohs jako každá jiná,bude psát jeden uredak za druhým to akční jak se útvar prezentuje je fikce...
Napsal to teda dost nešťastne 15 let u AČR...Hmm to nikdo na prdel nesedne,naopak 15 led si žil v komunismu odtržen od reality oproti policistovi,pak "flakarna" u mp a teď ti po 20 letech začne očistec zákony vyhlášky uredaky,pravopis atd atd...věř mi pmj fakt není zj i když si to někteří myslí,činnost uredaky,ko....uvidíš sám.

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
Poslat zprávu GUSTAV-ZELENY 18:39:12 06. 08. 2018
default.png
naprostý souhlas s jerry1, jen se mi původně na ten inteligentní výplod mistra armádní posily vůbec nechtělo reagovat...je mi děsně smutno z toho, že nás občas doplňují obdobné typy ...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PATRICK 13:05:05 06. 08. 2018
default.png
Tak ono to bude asi tím, že k policii se moc vojáků nehrne (menší plat, větší riziko, více odpovědnosti atd.) Potom většinou přijdou lidi, kteři jsou z nějakého důvodu odejíti a neprodloužili jim závazek a jen malé procento jsou pak ti masochisti jako já co chcou tu práci skutečně dělat :-D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio