Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Justiční stráž

Hezký den. Je tu někdo prosím z justiční stráže ? Za pár dní jdu na vstupní pohovor. Co od toho čekat ? Případné jaké jsou psychotesty a ZOP ? Toho se bojím nejvíce. A nebude blbě, když řeknu pravdu, proč chcete do JS? Protože chci být na strane zákona, Mitt pohyb v zaměstnání a že jsem nyní bez práce. Kterou je těžké sehnat v mém městě - i js je v jiném okresu
GREGORY88 :: Datum založení: 03. 08. 2018 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LADIS 07:45:00 08. 08. 2018
default.png
Ahoj,
Před 9 roky jsem se hlásil k VS. Psychotesty jsou obdobné jako u PČR a ZOPka byla pouze na 3 měsíce ve Stráži pod Ralskem. Pokud jsi normální, zdravý a alespoň trochu v kondici, tak se přijímacího řízení nemusíš obávat. I ten kurz byl v pohodě a nijak zvlášť jsem se nemusel učit. Stačí tak nějak při výuce vnímat a na závěrečné zkoušky to stačilo.
Nevím jak teď, ale ubytování bylo šílený, jídlo hnusný a hospody hrozný

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GHOST-COP 16:44:20 07. 08. 2018
default.png
Doufám, že jsi ročník 88.
A fakt chceš tu práci dělat?
Nejsem z JS.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu GREGORY88 08:16:18 03. 08. 2018
default.png
Pardon za chyby. Jsem na mobilu a tam je automatický slovník.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio