Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Výměna MŘ Plzeň - Praha (PMJ) - 4TT

Zdravím, hledám někoho kdo by rád odešel od PMJ v Praze a potřebuje do Plzeňskýho kraje (jsem zařazen v rámci MŘ Plzeň, nicméně jako všude stačí kus a v rámci kraje převedou). Já to potřebuju přesně opačně a na MOP nebo OHS mě to neláká. 4TT, po služ. zkoušce samozřejmě... kontak: d.johnny@centrum.cz nebo zde
D-JOHNNY :: Datum založení: 09. 08. 2018 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu D-JOHNNY 19:33:42 21. 08. 2018
default.png
mě to nedalo a ráno jsem se do esiaře jel podívat... a přesně do transferu mohou jen vedoucí a personalisté, takže výsledkem je pořád mít kus za kus aby s tim nedělali hrozný ciráty :D

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu OUTOFORDER 07:52:30 21. 08. 2018
default.png
Systém se jmenuje transfer policistů. Mají do něj přístup jen služební funkcionáři a personalisté.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TRNKALINKA 20:30:04 20. 08. 2018
default.png
Zkus popátrat po následující informaci: Četl jsem v esiaři poslední poradu PP a tam byla informace, že by měl být nově v provozu informační systém(název si nepamatuji) jehož smyslem je umožnit výměnu policistů mezi kraji.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu D-JOHNNY 18:21:01 17. 08. 2018
default.png
případně neví někdo o někom? ;)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio