Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Protidrogová centrála

Zdravím, mám takový trochu specifický dotaz.. je mi 23 let, mám ukočenou maturitu a nedostudovaný poslední rok bakalářského studia na VŠ, momentálně pracuji v IT odvětví, kde mne však práce tolik nebaví, naopak jsem vždy obdivoval práci IZS. Je u mne však škraloup, minulé léto jsem se nechal trochu strhnout partou a příležitostně konzumoval na akcích drogy, v 99% extázi, což vyústilo v to, že jsem byl při odjezdu z festivalu na druhý den ráno (byl jsem již v pořádku tak mne prosím neukamenujte, nesedl bych do auta kdybych věděl že mohu něco někomu udělat, ale všichni tady asi víte, jak dlouho se drží tyhle látky v tělních tekuninách) zastaven hlídkou PČR a nalízal jsem, hladiny mi vyšly tak vysoko, že jsem byl odsouzen za ohrožení pod vlivem omamné látky a dostal roční podmínku. Po tomto incidentu jsem se konečně vzpamatoval a s odstupem si uvědomil, co je to za svinstvo. Nyní přichází 2 dotazy - nevíte, zda je problém projít přes přijímací řízení přestože již nejsem trestně bezúhonný? A druhý, pokud by se mi toto nějak povedlo, je těžké se časem dostat k práci na protidrogovém oddělení? Celá ta eskapáda co se mi stala mi byla obrovským poučením a rád bych proti tomu aspoň takto "bojoval".
CAMBISS :: Datum založení: 09. 09. 2018 :: celkem 4 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 18:51:13 09. 09. 2018
default.png
Asi jste byl odsouzen pro přečin obecného ohrožení pod vlivem návykové látky (§ 274 trestní zákoník) kde je maximální sazba 1 rok. Je to tak? Z nedbalosti? Podle zákona o služebním poměru se nepovažuje občan za bezúhonného pokud byl v posledních 5 letech pravomocně odsouzen pro trestný čin spáchaný z nedbalosti, jestliže jeho jednání, kterým spáchal trestný čin, je v rozporu s požadavky kladenými na příslušníka (§ 14 odst. 1 písm. d) zákona č. 361/2003 Sb. o služebním poměru příslušníků bezpečnostních sborů) Pokud úmysl tak si musíte počkat 10 let.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio