Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Referent celní kontroly a dohledu Ruzyně

Ahoj, chtěl jsem se zeptat. U celní není v mém kraji už dlouhodobě místo, nebo se tam nejspíš bez známosti ani nedostanu. Tak jsem kývl na volné místo v Praze jak už podle názvu vypovídá. V Srpnu jsem udělal psychotesty a fyzické a v září jsem začal s vyřizováním té žádosti v Praze. Každopádně když jsem volal teď, zjistil jsem že je "STOP STAV" prý budou nabírat zase v lednu, i když lidi nemají, což nechápu. Paní mi řekla, že něco kvůli ministerstva, dotacím nebo fakt nevím co, moc jsem to nepochopil. Teď když jsem se podíval na MVCR, tak všechny místa smazali krom těch na které je potřeba vysoká škola. Takže jestli někdo nevíte víc ohledně toho všeho? Jinak od října měl mít vedoucí můj spis a měl sem dostat pozvánku na pohovor.
LUKEEE :: Datum založení: 08. 11. 2018 :: celkem 5 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LLLLUKAS 08:34:10 06. 12. 2018
default.png
Zdarec, prosimte. Jak probiha tvuj nabor u CS? Mas to teda pozastavene do konce roku? A v jakem kraji si poprve usiloval o misto?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 07:50:45 21. 11. 2018
default.png
Aha, tak to nepotěší.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu LUKEEE 17:59:18 19. 11. 2018
default.png
Tak nábor je prý uzavřen až do ledna. Píši jen kdyby toto někoho zajímalo.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 14:48:35 12. 11. 2018
default.png
Pokud jsi pozvánku ještě nedostal, tak se ozvy personalistce znovu a nějak se domluvte. Co vím tak nábor by měl zase běžet.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio