Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty - zvládla jsem. Nyní kemp

Ahoj, zvládla jsem psychotesty. Lékařka mě docela s otázkou , co byhc na sobě změnila , nic mě upřímně nenapadlo. Až nyní: zvýšit sebevědomí. Také mi řekla, zda mám případně kdyby to nevyšlo záložní zaměstnání ? Nemám. A potom, že můj výsledek není negativní. Ale nemám vyhráno. Že mě nyní čeká kemp. Můžu vědět co očekávat? Mám obavu. O práci stojím a bohužel u nás ve městě je spatna - fabriky a nic víc, zbytek o zbamostech. Stěhovat se nelze - máme tu bydlení Děkuji a hezký den
GREGORY88 :: Datum založení: 27. 11. 2018 :: celkem 7 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu MONICKA-LIVE-CO-UK 14:44:35 31. 01. 2019
default.png
Ahoj, nevim zda uz to mas za sebou, ale je mozne, ze muj nazor pomuze nekomu jinemu koho to ceka.. ja jsem take byla na psychotestech v Praze a dopadla jsem dobre, myslela jsem si, ze to je vse co se tyce psycha… asi za 4 dny jsem jela do Kempu v Sadske a ocekavala jsem fyzicke testy (na ktere jsem nebyla pripravena) a do toho mam nadvahu.. vubec jsem nevedela co mne ceka.. ihned po prijezdu zacala "buzerace" a pripadala jsem si jak na vojne :-) ihned nastup na fyzicke, ty jsem samozrejme nesplnila, ale to jsem vedela, ze budu muset opakovat.. no a pak to teprve vse vypuklo..! Asi z 20 uchazecu jsme byly 3 zeny, tak nas rozdelili do 3 teamu a kazdy mel "sveho" instruktora (ja jim po prvnim dnu zacala rikat Hitleri) :-).. celou dobu se neco delo, activity fyzicke, psychicke, scenky atd ale to, ze jsem mela vyskocit na zed skoro stejne velkou jak ja bez pomoci rukou a s neprustrelnou vestou na sobe to jsem necekala, ale to jeste nebylo nic.. tahani klady, beh v noci, non stop kliky, anglicaci a moje nej perlicka lezeni v blate pod nitkama, kterych se nikdo z teamu nesmel dotknout, jinak prolezt a znovu.. zhruba 45 min, ale dali jsme to :-) ve 2 rano budicek ala samopal hned za dvermi pokoje byl take pecka zazitek.. pote skladat zapalky do krabicky do urciteho casu, pak se mohlo jit spat :-) no a psychotesty probihaly behem celeho pobytu, psycholozky hodnoti kazdou aktivitu a zachovani.. shrnuto: asi nejlepsi zazitek, ktery jsem si kdy zazila, uzasne promysleno, zvladla jsem veci, o kterych jsem si myslela, ze nikdy nezvladnu.. sahla jsem si na dno sil a na zaver dopis o vysledku z psycha, ze jsem psychicky zpusobila pracovat pro PCR! Nadherny pocit po tom vsem, opravdu doporucuji kazdemu kdo ma zajem a jen tak se nevzdava.. jeste mne cekaji fyzicke, ale po teto zkusenosti dam vsechno :-)

Souhlasím (+ 1)    Nesouhlasím (- 1)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio