Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Aktuální platové podmínky

Dobrý den. Byl bych rád pokud by mi někdo z OHS/PEO napsal jeho reálný plat v hrubém, plat+ kolik dělají příplatky. Respektive, přemýšlelím zda jít k PČR/ AČR. U armády bych měl cca 27k čistého, je mi jasné že u PČR se na tento plat nedostanu, ale zajímalo by mě jestli je ten rozdíl tak propastný.. Děkuji za všechny odpovědi.
ZELENAC :: Datum založení: 18. 12. 2018 :: celkem 19 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu ANBERLIN 06:23:01 27. 12. 2018
default.png
JERY1 [2018-12-25 20:27:53]:

Ten MOKRES je skvělá věc a byla k němu i moc hezká PowerPointová prezentace (myšleno ironicky). Bohužel nemám ani žádného nepřítele, kterému bych službu u PČR doporučil. Ne kvůli práci samotné, ale podmínkám, které u této firmy jsou.

Takže jen v bodech:

- stohy papírů popsané zbytečnostmi
- spousta nesmyslných a zbytečných pokynů
- vedení, co se nepostaví za svého člověka
- přebujelý důstojnický aparát
- faleš, podrazáctví, vlezdoprdelkovství
- systém "chovných" a "tažných"
- vybavení - jak za "krále Klacka"
- chybějící výstrojní součástky

Na druhou stranu jsem u PČR potkal spoustu skvělých lidí, zažil hodně zajímavých zákroků, ziskal hodně přátel. Těch negativnich věci je ale víc než pozitivních.....

Zelenáči, pokud chceš sloužit, nelze ti více než doporučit, abys zvolil armádu. Nebo takhle, zkus si promluvit s někým, kdo slouží u PČR delší dobu na nějakém základním útvaru a pak se v klidu rozhodni.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu JERY1 20:27:53 25. 12. 2018
default.png
Ahoj, pokud chceš mít konkrétní představu o platech policistů, stačí si vygooglit tarifní tabulku policistů a hasičů. Po novém roce dochází k nějakým změnám, tak si jen pohlídej aktuálnost. K tarifnímu platu je třeba si dále připočítat tzv. zvláštní příplatek, ten se může významně lišit kraj od kraje, útvar od útvaru, jen orientačně rozpětí 5k - 9k. Ke změnám dochází právě nyní na začátku roku 2019. Btw. polda v začátcích bývá v TT 3-4.
Co dodat? Policii kontinuelně dochází dech, během pár let zažijeme ještě velké věci, až začnou odcházet nárokoví kluci, kteří byli nabíraní ve velkých vlnách před cca 10-12 lety. Pak bude možná problém pokrýt i běžný výkon služby. A ti, co tu ještě budou, budou padat na huby... Takže raději zvol jinou "firmu" než PČR.
P.S.: MOKRES je mi u prdele :-)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu MARMAR 00:25:55 24. 12. 2018
default.png
MOP, Praha. Odslouzeno 2 roky. 3 TT. 28500 + 500 osobko. Ted budou pridavat od ledna 3000 do rizikoveho priplatku a cca 400 do tarifu, takze cca 32.500. Nicmene ja od PCR odchazim, ne kvuli penezum, ale kvuli skvelemu vedeni na reditelstvi :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio