Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Holka vs fyz. testy

Ahoj, uz delsi dobu na toto tema nic nepadlo a tusim, ze se taky leccos zmenilo... Realita je, ze min. pocet kliku nedam. Trenuju, ale trener rekl, ze pripravena budu za 3-4 mesice. Mozna blbe otazky ale 1) ma cenu tam i tak jit? Aby vedeli, ze mam doopravdy zajem? 2) Budu opakovat pak jen ty kliky nebo cely test? Z logiky bych to videla na cely test... 3) jsou na zensky mirnejsi? Lidi co do toho nevidi mi rikaji at tam jdu, ze treba nevadi ze to nedam, ze me vezmou i tak (cizina) ale nvm nvm, preci jen je to PCR a mely by byt podminky pro vsechny stejne. P.S.: ano, chci k PCR i kdyz nedam zatim kliky, proto trenuji:) dekuji za jakoukoli radu:)
LIL :: Datum založení: 21. 02. 2019 :: celkem 17 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu LIL 12:12:04 23. 04. 2019
default.png
Ahoj, děkuji za komentáře:) Rozhodla jsem se, že na ty testy půjdu a uvidím, tak dám kdyžtak vědět:)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu SUI 16:56:29 22. 02. 2019
default.png
U nas v kursu na zbran byla holka, ktera neudelala jeden poradny klik, fyzicky dala, takze asi tak. Zalezi na kraji, ve Zline byli prisni a holku vyhodili a udelala 17 kliku.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RACHVALA 22:42:31 21. 02. 2019
default.png
Ahoj ,zkus zajít na Workshop ,,Policistou na zkoušku ".Tam si můžeš zkusit fyzické testy nanečisto a v případě úspěchu dostaneš osvědčení o absolvování platné na 1 rok .

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio