Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Studium na akademii

Dobrý den, vím že se to tu nejspíš mnoha lidem nebude líbit, ale už pár let sním o práci kriminality. Až příští rok (snad) dodělám střední, chtěl bych jít na takovou vysokou škol, která mi v mé cestě pomůže. Tudíž nastává otázka, je pro mě lepší jít na polac studovat bezpečnostně právní obor nebo kriminalistiku, případně jít někam úplně jinam. Děkuji za každou odpověď.
BLINDER :: Datum založení: 04. 03. 2019 :: celkem 2 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu APEP 09:27:44 05. 03. 2019
default.png
Ahoj, pokud opravdu myslíš práci v oblasti kriminality, tak ani tu střední nepotřebuješ a můžeš začít hned :-D Pokud jsi myslel kriminalisty (tedy toho kdo trestnou činnost vyšetřuje), je ve výsledku jedno jakou máš VŠ. Obecně nějaká právní škola ti dá výhodu do praxe (myšleno právě třeba POLAC, nebo jiná podobná škola, ale i třeba právnická fakulta) Spíš si ale vyber obor který tě bude bavit (tím spíš ho dokončíš). Důležitější je mít pak nějakou policejní praxi např z obvodu.
Pokud tě láká kriminalistická technika, tak si vyber něco z oblasti přírodních věd, ale tam pak opravdu záleží co tě zájímá. (např na VŠCHT je obor forenzní analýzy)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio