Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Žádost o převelení

Zdravím všechny, pokud zde už toto téma je, tak se všem omlouvám, nic méně jsem ho zatím nikde nenašel, tak bych byl rád kdyby mi někdo zkušený trochu pomohl. Jsem teď na ZOP a byl jsem umístěn na OOP a chtěl jsem už od samého začátku k OHS a potřeboval bych vědět, jak a komu si mám zažádat o převelení. Budu fakt rád když mi to někdo vysvětlí. Díky moc.
COP113 :: Datum založení: 10. 04. 2019 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu COP113 17:27:24 15. 09. 2019
default.png
KARBAREK [2019-06-26 09:45:47]: Ahoj, díky za vysvětlení, ale myslíš, že by mě pak přijali znovu zpátky ?? Nebudou ti personalisti za tohle nas***ý ?? Protože to je furt ve stejným kraji...

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu IZZY 17:11:47 27. 06. 2019
izzy.jpg
Radíte mu sice pěkně, ale už mu nesdělíte další skutečnosti, a to například to, že by si měl nejdřív zjistit, zda-li budou mít o něj na OHS vůbec zájem, jestli mají volné tabulky a veškeré další formality včetně správného přístupu k věci samotné před jakoukoli administrativou :)

Mimo jiné nechci tě od OHS v žádném případě nějak odrazovat, každý ať si u sboru jde za svým a dělá to, co ho naplňuje. Ale zváž i to, že si nejdřív ošaháš pořádně obvod než se vrhneš k divočákům na OHS. :)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 09:45:47 26. 06. 2019
default.png
Ahoj, ta co ti tady radí o ETŘ asi neví, že ani nemůžeš vědět co to je, slova jako hlavní zpracovatel nikomu nic na zopce neříkají. S nikým se nebav, protože i když si dáš žádost, tak ti nevyhoví. Doporučuji ti tento postup. Až dokončíš celou ZOP, tak si na svém oddělení (to ti už vedoucí nebo kologové poradí jak se to dělá) dej žádost o převelení, a když ti nevyhoví, tak dej výpověď (žádost o okunčení služebního poměru, nebo si dej do žádosti, že v případě, že ti nevyhoví, tak odejdeš) když to nevyjde tak si dej znovu žádost o přijetí k PCR v daném kraji a u útvaru kde chceš sloužit. Pak už uděláš jen vstupní procedury, jako fyzické a nemusíš na zopku. Domnívám se, že nějaký čas platí i psychotesty, takže bys na ně nemusel, a to stéjné je u fyzických, ty by měly taky nějaký čas platit.
Jaké je postup po podání žádosti o převelení (správný název je převedení) Záleží na tom zda se jedná o převedení v rámci kraje, nebo do jiného kraje. V případě jednoho kraje se k žádosti vyjádří přímý nadřízený a také vedoucí územního odboru (okresní vedoucí) dále se to pošle do okresu kde chceš sloužit a tam se k tomu vyjádří příslušný vedoucí oddělení a také vedoucí OHS kde chceš nastoupit. V praxi to funguje tak, že si okresní vedoucí zavolají a domluví se zda tě pustí nebo ne. A tito se vždy domluví, protože v případě sporu by to musel řešit ředitel kraje, a to oni nedopustí, protože se znají a dohodnou se. Ty pak dostaněs žádost s podpisy všech účastníků.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu POLDICEK 11:38:35 09. 06. 2019
default.png
natalie - ten formular absolutne nebude vedez jak vyplnit :D

COP113- co kdyby ses normalne zeptal sefa na obvode a on ti rekne co a jak a pripadne ti porad, co mas kde vyplnit ? ;?

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu NATALIE 11:05:43 09. 06. 2019
default.png
Nejdříve si musis v Etr zalozit formulář Zadost o prevedeni, kde vyplnis nalezitosti vc. duvodu..jako hlavního zpracovatele tam zadas sveho vedouciho utvaru, kde jses zarazeny po zopce, ktery ti musi tuto zadost schvalit a posle ji dal rediteli. pokud si nebudes vedet rady, jak zadost vyplnit, cinkni personalni, ta ti poradi

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio