Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Scio testy a policejní akademie

Zdravím, Tak mám za sebou přijímačky v podobě SCIO testů a už vím předběžný percentil, tak by mě zajímalo, jestli někdo neví, jaká hodnota stačila v předchozích letech na přijetí (pokud se tedy dělaly scia, nejsem si tím jistá). Případně pokud je v diskuzi přítomen taky nějaký uchazeč, tak si můžeme percentil porovnat :). Hlásím se konkrétně na kriminalistiku, ale zajímaly by mě i výsledky z jiných oborů :)
PADME :: Datum založení: 04. 05. 2019 :: celkem 6 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu NZK 13:00:03 20. 06. 2020
default.png
Ahoj, já jsem nakonec po 11 letech služby byl zlomen vedoucím a přihlášku jsem ni na PA podal, ale rovnou jsem říkal, že na žádné testy nejdu. Buď mne příjmou bez, nebo ne :D
Tak doufám, že ne, bo se mi už fakt nechce učit (jsem hlava dubová)

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu RISTINAA 14:22:46 16. 06. 2020
default.png
Dobrý den, ahoj, je tu někdo z minulého roku přijaty na PA BPF kdo by mi poradil, jaké percentily stačily k přijetí minulý rok? Hlásím se letos a tyto informace bohužel nejsou nikde k nalezení. :( Moc děkuju!

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu PSLAVA113 14:27:59 06. 06. 2019
default.png
Podívej se na individuální analýzu daného scio testu (zsv je 70% z celku a aj 30%). Je tam kolonka pořadí z uchazečů na danou fakultu. Na stránkách policejní akademie je pak počet kolik na danou fakultu berou lidí. Je to pouze orientační, ale člověku to pomůže.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu APEP 12:53:16 04. 05. 2019
default.png
Scio testy se dělají letos poprvé, tak není s čím porovnávat.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio