Přihlásit / Zaregistrovat se

Login
Heslo

Psychotesty + pohovor

Zdravím, před pár dny jsem dělal psychotesty v Ústí n. Labem a přišli jsme 4 lidi, 2 lidi poslali domů po IQ testech a mě a kolegu si tam nechali. Pogratulovali nám ke zvládnutí výkonnostní části a začali jsme osobnostní, vyplnili jsme cca 700 otázek a pak následoval pohovor. Na pohovoru kolegovi řekla že to má na hraně třeba o bod ale že to dal, nýbrž ona mu to nedá. Poprosila ho že ty testy potřebuje mít kompletní, tak zda by to mohl dodělat a on že jo. Pak za nim přišla a zeptala se ho jak se cítí a on odpověděl že je zklamaný. Nějak to tam nasázel a šel pryč a ani to nechtěl doplňovat takže to asi odfláknul. Já měl na pohovoru jinou psycholožku a byli jsme o dvě patra výše, měl jsem velmi komplikovaný a těžký život a řekla mi že to co jí říkám zní nedůvěryhodně a že bych možná potřeboval další dva roky, avšak já mluvil v klidu, racionálně a usmíval jsem se a stále jsem byl v pohodě. Řekl jsem že to vše jsem překonal a jsem jiný člověk a to mi tvrdí i má rodina a přátelé, ostatně proto jsem dokázal v pohodě sloužit u městské policie a šlo mi to dobře. Když jsem ty testy dělal před téměř třemi lety tak jsem je dělal v Praze ale hned po pohovoru mě poslala domů že nesplňuju. Myslíte že se nás schválně snažili dostat pod stres jakože jsme to udělali aby viděli jak zareagujeme a zda to dáme nebo ne nebo byli upřímné? Má s tím někdo zkušenost?
TWINKEES :: Datum založení: 11. 06. 2019 :: celkem 10 komentářů

 
Nejste přihlášen.

Do komentářů je možné vkládat obrázky umístěné kdekoli na internetu a videa z youtube.com; stačí před odkaz, na němž je obrázek/video umístěno, vložit příkaz IMG:/YT: (tedy například takto – IMG:https://www.policista.cz/files/obrazek.jpg, respektive YT:https://www.youtube.com/watch?v=v54xqBRqWFA).

Vložené komentáře mohou být skryty, pokud budou zcela mimo téma, nebo odstraněny, pokud budou v zjevném rozporu s právním řádem ČR, s „Pravidly a podmínkami používání stránek a uživatelského profilu na serveru policista.cz“ či s dobrými mravy.


Poslat zprávu JOHN158 12:00:44 27. 06. 2019
john158.jpg
systém psychotestů u PČR je obecně dosti nepřesný a ke švestám se dostanou ti co tu práci nezvládají a neprojdu ti co by ji mohli dělat kvalitně..možná je to osud..já bycho to neřešil a našel si jiný job.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu AF13 00:53:28 27. 06. 2019
default.png
Dostat lidí do stresu a být nepříjemná, to ony dělají schválně. Mají asi pocit, že to je to pravé ořechové. Škoda že většina z nich má nulové praktické zkušenosti jak u policie, tak v psychologické praxi. Kolik dobrých psycholožek, by šlo k policii dělat z nějakého přesvědčení... daly by se počítat na prstech... ostatní jsou rády, že jsou v teple, mají pravidelný plat a čekají leda, až je někdo nabpuchá, aby mohly na mateřskou. Čest výjimkám.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu KARBAREK 09:25:24 26. 06. 2019
default.png
Na to ti odpovím jednoduše, sloužím více jak 10 let. V současné době posuzují schopnost uchazečů psycholožky, které do 24 let studovaly, pak 2 roky guglovaly informace, praxi nemají žádnou, a to co jim projde a příjde sloužit, jsou z 50 procent dementi. Takže si z toho nic nedělej, to se nedá změnit. Právo posuzovat psychologicky uchazeče může mít jen odborník s nejméně 20 ti letou praxí,ale ti tam nejsou, takže tyto mladé dámičky, které ví oé životě leda ho----, to jen kazí.

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
Poslat zprávu TWINKEES 23:48:37 11. 06. 2019
default.png
*neudělali

Souhlasím (+ 0)    Nesouhlasím (- 0)
 
O serveru Redakce Kontakty Inzerce Nápověda Podmínky

tvorba www stránek emocio